Ontdek het geheim van Tzolkind

Effectief naar de kern voor meer balans, vrijheid en plezier in je leven.

Je Innerlijk Kompas

Jouw unieke plan van je ziel

Verdiepende Training

Meer respect voor jezelf & anderen

Holistische Therapie

Heel je verleden, vanuit het NU

10 jaar ervaring in 1 formule

Ik ben Sandra, eigenaar en auteur van Tzolkind. Al sinds 2012 begeleid ik ouders en kinderen met behulp van holistische coaching en therapie naar hun kracht en pure kern. Ook heb ik 24 jaar in het (speciaal) onderwijs gewerkt.

Door de jaren heen leerde ik mezelf op een natuurlijke manier van reuma te helen en vanuit mijn Innerlijk Kompas succesvol mijn eigen plek in te nemen. De Mayakalender en Quantum Fysica waren hierbij 2 succesvolle tools. Ik voelde de roep om de Mayakalender naar kinderen te vertalen en van daaruit heb ik verschillende producten ontwikkeld. Van het Tzolkind boek, de IK- en Innerlijke Kompassen en de kaartensets zijn inmiddels 1.000+ exemplaren verkocht. Het is mijn missie om kinderen, vanuit hun zielstalenten en mogelijkheden, beschreven in hun IK-KOMPAS, te helpen stralend en puur te leven. Dit doe ik middels hun ouders, het onderwijs of de jeugdhulpverlening.

Ik run inmiddels 2 bedrijven en leef vanuit passie, flow en overvloed. Mijn bedrijven draaien op het krachtige, zelfhelende gedachtegoed van de Maya's dat samenkomt in het 'Tzolkind model'. Dit model stelt je in staat om vanuit verbinding met het plan van je ziel ('Innerlijk Kompas') en de juiste coaching en therapie het-kind-in-jezelf te helen. Je word je bewust van oude niet-helpende patronen en thema's die je in je eerste 7 levensjaren bent gaan geloven en je niet langer dienen. Dit model procest je naar je PURE Zelf.Het model

Het model dat achter Tzolkind zit, is ontworpen om jou te leren die magnetische aantrekkingskracht te ontwikkelen waardoor jij geluk, overvloed en succes aantrekt. Het universum zal je voorzien in jouw wensen... op zijn eigen tijd, manier en plek. Door de synchroniciteit die op je pad komt te volgen, de signalen en tekens die het leven je geeft, ontdek je het WAAROM van de situaties die je meemaakt en leer je andere keuzes maken: 

 • Stap 1: Groei in vertrouwen en bewustzijn. Je ontdekt je pure zelf (Innerlijk Kompas)
 • Stap 2: Een nieuwe kijk op kinderen door gratis E-book, gids en gebruiksaanwijzing
 • Stap 3: Meer verdieping en concrete opdrachten en oefeningen in (online) cursussen en training vanuit de Holistische Hulpverlening. Thema's zijn o.a.: aanvaarding, communicatie, respect, loslaten, grenzen stellen en mindset
 • Stap 4: Transformatie met behulp van o.a. frequentietherapie en Quantum Fysica
 • Stap 5: Indien gewenst vanuit resonantie je eigen onderneming als Tzolkind Coach starten of dit (Innerlijk Kompas) als extra tool in je praktijk toevoegen
 • Stap 6: 'Teach what you preach' en betekenisvol je eigen plek innemen voor een positieve toekomst

Een nieuwe kijk op het-kind-in-jezelf ❤️

1. Innerlijk Kompas

Het plan van je ziel vanuit je geboortedatum en het eenheidsbewustzijn van de Maya's geschreven. Ontdek jouw energetische Blauwdruk en hoe je succesvol in je kracht komt!

 • Word puur jezelf en bewandel je eigen zielspad.
 • Ontvang inzicht voor échte transformatie én groei naar balans in jezelf.
 • Een kleurrijk, helder geschreven boekje met je kernkwaliteit, scheppingskracht, te leren lessen, bedoeling en hulpbronnen.
 • Handig om er regelmatig weer opnieuw bij te pakken voor nieuwe inzichten bij het maken van keuzes die in lijn zijn met het plan van je ziel.
Meer weten 
Hervind je puurheid en balans

2. De Training

Het videoprogramma waarin ik dieper inga op de 3 thema's uit het kompas met praktijkvoorbeelden en cases + 3 extra modules!

 • voor ouders, verzorgers, leerkrachten, docenten, kindercoaches en hulpverleners
 • 12 video's met concrete verdieping die hout snijden.
 • Incl. Innerlijk Kompas, e-books, intake, Quantum Analyse en 3 individuele sessies.
 • 52 dagen lang (online) theorie en opdrachten vanuit de Holistische Therapie 
 • 3 inspirerende modules die aanvullend op je Innerlijk Kompas zijn: creëer je eigen geluk, breng Spirit in je gezin, je zielspad bewandelen.
Meer weten 


Je houdt onbeperkt toegang

3. Holistische Coaching en Therapie

Met mijn holistische begeleiding neem je succesvol vanuit je Innerlijk Kompas je eigen plek in. Verhoog je vibratie en manifesteer je verlangen!

 • EMDR therapie: voor heling van trauma's (vanuit jarenlange ervaring).
 • ACT (Acceptance And Commitment Therapy): 'Leer te zijn met wat er is'
 • Frequentietherapie: voor groei in bewustzijn en harmonisatie van onbewuste overtuigingen, blinde vlekken en/of disbalans in je lijf
 • Leer quantumdenken en vanuit een positieve mindset bijdragen aan gezinsgeluk, vrijheid of een nieuwe wereld
 • Ontdek dat alles mogelijk is: hoofd, hart, emoties en ziel in balans
Meer weten 


Vanuit jarenlange (10+) ervaring

Ontdek het WAAROM in je leven en bouw aan nieuwe patronen en systemen

“Future Medicine Will be the Medicine of Frequencies”
Albert Einstein
“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”
Nikola Tesla
In Lak'ech: 'Ik ben een andere jij'
Mayabegroeting

Wat is Quantum Fysica?

Alles in onze realiteit is opgebouwd uit atomen. Atomen zijn vervolgens weer opgebouwd uit hele kleine pakketjes aan energie, ook wel bewustzijn of informatie genoemd. Dus eigenlijk bestaat alles uit energie, jij ook.

Kwantumfysica onderzoekt en beschrijft het gedrag van deze zeer kleine deeltjes. De kwantumfysica heeft de wereld van de wetenschap op zijn kop gezet door aan te tonen dat in de wereld van deze kleinste deeltjes van de materie geheel andere natuurwetten gaan gelden dan de tot nu toe algemeen aanvaarde natuurwetten, je weet wel, zwaartekracht enzovoorts.

De wereld om ons heen blijkt geen statische wereld te zijn, maar iedereen ervaart deze net wat anders. Dit is ook wat de Maya's vanuit hun verbinding met de Bron Hunab 'Ku duidelijk maken in hun heilige Tzolkin kalender.

Jij, ik, je kind, partner, huisdier, huis, auto enz.  hebben een elektromagnetisch veld om zich heen. Je hebt een unieke trilling en jouw energetische Blauwdruk ik beschreven in je persoonlijk Innerlijk Kompas vanuit je geboortedatum (Mayakalender). Jouw energetisch veld is continu informatie aan het uitwisselen met het kwantumveld. Daar waar jij je op focust, ga je weerkaatst krijgen in je leven (de Maya Gele Mens zonnezegel). Dit wordt ook wel  manifesteren genoemd.

Advies nodig?


Wil je meebouwen aan een nieuwe wereld maar kun je wel wat advies gebruiken? Loop je tegen beperkingen aan of maak je steeds dezelfde patronen mee? Wil je jouw teamleden vanuit hun kracht inzetten maar je weet niet goed hoe. Of wil je als docent meer inzicht over energie in je klas en wat zich onder de oppervlakte afspeelt?

Vraag dan een gratis inzichtsessie met een van de Tzolkind coaches aan!