Tzolkind

Groei vrij en puur op; zet jezelf in bloei

Tzolkind is er om je als volwassene, jeugdprofessional of (onderwijs)instelling te helpen groeien naar je puurheid. Hiervoor zet ik oude wijsheden en moderne, holistische technieken in. Het geeft antwoord op het waarom van de dagelijkse situaties die je meemaakt. Het helpt je uit oude, niet helpende patronen stappen en anders omgaan met pijn, emoties en weerstand. Dat doe ik door de beste tips en nieuwste trends uit de Holistische hulpverlening te delen via mijn boek, E-books, blogs, video’s, webinars, coaching, cursussen, training en retraits.


Ook ondersteun ik je naar meer balans; hierbij staat je Innerlijk Kompas, (bij kinderen het IK-KOMPAS), (Mag)Healy (frequentietherapie) of andere therapeutische technieken centraal. Vanuit mijn praktijk PUUR Therapie & Coaching, dat het moederbedrijf van Tzolkind is, word ik door meer dan 20 gemeentes voor kinderen en jongeren tot 18 jaar, vanuit de Jeugdwet, financieel vergoed.

Via de gemeente

Super hoe je ons en onze zoon geholpen hebt. Kon niet beter!

M. Roelofs

Met de Healy op afstand

Bizar, ik voelde allemaal tintelingen en werd weer blij.

C. Mollink

Heel dankbaar

We hebben goed advies gekregen en veel inzicht vanuit het kompas.
M. Maathuis

Eigenaar Tzolkind

Sandra Bolte begon in 2010 als Holistische Coach en Therapeut op een zolderkamer voor zichzelf bij PUUR. Al snel kreeg ze reuma en besloot ze in plaats van prednison te gaan gebruiken, zichzelf op een natuurlijke manier te helen. Dit is gelukt en vanaf 2013 groeide haar bedrijf tot het succesvolle bedrijf dat nu verbonden is met ruim 20 gemeenten (vanuit de Jeugdwet) in de omgeving. Ze groeide door naar ontwikkelaar van het Innerlijk Kompas, auteur van Tzolkind en trainer van Maya workshops. Nu is Sandra een expert op het gebied van het eenheidsbewustzijn & Quantum Fysica en helpt mensen terug naar de balans in zichzelf. Ze heeft vanuit haar bijna 25-jarige ervaring in het onderwijs een passie voor uitleggen, inspireren en uitdragen. Ook neemt ze je graag mee op het retraite naar de Bosnische piramides. Haar motto is 'alles is mogelijk' en ze helpt je graag met het manifesteren van een nieuwe wereld.

Haar formule

In 2015 verscheen Sandra's eerste IK-KOMPAS  waarvan inmiddels, samen met het Innerlijk Kompas dat daarop volgde, 1.000+ exemplaren zijn verkocht. Deze kompassen bevatten voor volwassenen en kinderen het plan van je ziel. Door de verbinding met je natuur en puurheid te herstellen, word je zoals je bedoeld bent: stralend en vrij. Hoofd, hart, lichaam èn ziel zijn daarbij in balans.

Ieder kompas is uniek en wordt vanuit je geboortedatum geschreven.

Wil je meer weten?

Je werkt in de hulpverlening of het onderwijs? Je wilt binnen je school of instantie dit gedachtegoed verspreiden? Je wilt als Tzolkind-coach aan het werk? Wens jij een training-op maat, implementatie op de werkvloer of wil je gewoon voor jezelf graag meer informatie? Neem gerust contact met me op!