Tzolkind

Groei vrij en puur op; zet jezelf in bloei

Tzolkind is er om je als volwassene, ouder, jeugdprofessional of (onderwijs)instelling te helpen groeien naar je pure zelf. Oude Maya wijsheid en moderne, holistische Quantumtechnieken geven antwoord op het waarom van de dagelijkse situaties die je meemaakt. Je gaat direct naar de kern en leert hoe je uit oude, niet helpende patronen stapt en effectief je gewenste situatie bereikt. In een paar minuten tijd ontvang je een overzicht van waar jouw lichaam uit balans is en wat jij nodig hebt om dit te herstellen. Ontvang in de Academy de beste tips en nieuwste trends uit de Holistische hulpverlening, Mayakalender en Quantum Fysica via mijn boek, E-books, blogs, video’s, webinars, coaching, cursussen, training en retraites.


Als rode draad staat je Innerlijk Kompas (en bij kinderen het IK-KOMPAS) centraal.


Vanuit mijn praktijk PUUR Therapie & Coaching, dat het moederbedrijf van Tzolkind is, word ik door meer dan 20 gemeentes voor kinderen en jongeren tot 18 jaar, vanuit de Jeugdwet, financieel vergoed.

Via de gemeente

Super hoe je ons en onze zoon geholpen hebt. Kon niet beter!

M. Roelofs

Met de Healy op afstand

Bizar, ik voelde allemaal tintelingen en werd weer blij.

C. Mollink

Heel dankbaar

We hebben goed advies gekregen en veel inzicht vanuit het kompas.
M. Maathuis

Eigenaar Tzolkind

Sandra Bolte begon in 2010 als Holistische Coach en Therapeut op een zolderkamer voor zichzelf bij PUUR. Al snel kreeg ze reuma en besloot ze in plaats van prednison te gaan gebruiken, zichzelf op een natuurlijke manier te helen. Dit is gelukt en vanaf 2013 groeide haar bedrijf tot het succesvolle bedrijf dat nu verbonden is met ruim 20 gemeenten (vanuit de Jeugdwet) in de omgeving. Ze groeide door naar ontwikkelaar van het Innerlijk Kompas, auteur van Tzolkind en trainer van Maya workshops. Nu is Sandra een expert op het gebied van het eenheidsbewustzijn & Quantum Fysica en helpt mensen op een effectieve manier terug naar de balans in zichzelf. Ze heeft vanuit haar bijna 25-jarige ervaring in het onderwijs een passie voor vernieuwing, inspireren en uitdragen. Ook neemt ze je graag mee op het retraite naar de Bosnische piramides. Haar motto is 'alles is mogelijk' en ze helpt je graag met het manifesteren van een nieuwe wereld.

Haar formule

In 2015 verscheen Sandra's eerste IK-KOMPAS  waarvan inmiddels, samen met het Innerlijk Kompas dat daarop volgde, 1.000+ exemplaren zijn verkocht. Deze kompassen bevatten voor volwassenen en kinderen het  plan van je ziel. Je ontdekt o.a. waarom je hier bent, hoe je in je kracht komt en uit je valkuil stapt.

Ieder kompas is een uniek, kleurrijk gedrukt boekje dat vanuit je geboortedatum in heldere en begrijpelijke taal geschreven is.

Tzolkind heeft de Mayakalender (Tzolkin) vertaald naar kinderen

Naast 20 zonnezegels bestaat de Mayakalender uit 13 tonen

Deze scheppingskrachten vormen met elkaar een creatiecyclus

Wil je meer weten?

Je bent ouder of werkt in de hulpverlening of het onderwijs? Je wilt binnen je school of instantie dit gedachtegoed verspreiden? Je wilt als Tzolkind-coach aan het werk? Wens jij een training-op maat, implementatie op de werkvloer of wil je gewoon voor jezelf graag meer informatie? Neem gerust contact met me op!