Piramides energiemachines?!

'Daar worden toch mummies in begraven dacht ze, totdat ze er was... !'
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Bijzondere krachtplek in Europa

Je verlangt naar rust, een break en meer zingeving in je leven. Je voelt een energielek en bent eraan toe om jezelf op een dieper niveau te leren kennen. Je staat open voor nieuwe inzichten, voor informatie die je niet op school hebt geleerd.

Dan is het nu het moment om je op een krachtplek liefdevol te verbinden met je pure zelf. In de zomer van 2022 is Sandra in de vallei van de Bosnische Piramides geweest en heeft daar een enorme reset ervaren. Ze voelt weer wat haar missie is, zit beter in haar lijf (en minder in haar hoofd) en sprankelt weer.

Naast het ervaren van de magische energie van deze piramides die in 2005 ontdekt zijn, verstevig jij je verbinding met je innerlijk kompas en het plan van je ziel. Je krijgt inzicht in je blinde vlekken en onbewuste overtuigingen en het helingsproces daarbij zal ook lang na dit retraite nog doorwerken. 

Het is tijd dat je jouw eigen plek inneemt hier op aarde. Stralend en sprankelend. Als je het niet nu doet wanneer dan?

Bosnische Piramides + retraite =

Liefdevol in verbinding met jezelf 

In deze 6-daagse retraite nemen we je mee naar Visoko. Je bezoekt o.a. de piramides van de Zon en de Maan. Je gaat met een (Engelstalige) gids de tunnels in en ervaart de bijzondere energie daar. Ook brengen we een bezoek aan de Tumulus.

  • Meditatie, yoga, bosbaden, frequentietherapie en het eenheidsbewustzijn van de Maya's komen in deze retraite samen.
  • Je gaat opgeladen, energiek en met je persoonlijk Innerlijk Kompas boekje, vanuit je omgerekende geboortedatum, naar huis... zodat je deze verbinding met je pure zelf kunt blijven bekrachtigen.

De helende werking van de tunnels!

"Ik zou alle topatleten willen uitnodigen hier door de gangen van de tunnels te komen lopen en te merken hoe goed dit is voor de zuurstofopname in je longen. Het heeft een direct effect op je herstel wat heel belangrijk is voor sporters. Ik ben al op veel krachtplekken in de wereld geweest maar deze bij de Bosnische Piramides staat toch wel bovenaan"


- Novak Djokovic

          In 6 dagen naar je PURE zelf           
 null

Word zoals je bedoeld bent

In de overgangstijd waarin je zit, worden we allemaal, ieder op zijn eigen manier, uitgedaagd minder vanuit je hoofd ('het denken, rationele, prestatiegerichte... je ego) en meer vanuit je hart ('het voelen, de intuïtie, synchroniciteit... je essentie) te leven. Het is niet dat je ego er niet meer mag zijn maar het gaat om de verbinding tussen beide. En dat je hart leidend is. 

Tijdens deze retraite mag alles er zijn. Verdriet, angst, pijn... Door 100% acceptatie van wat zich aandient, heel jij jezelf. Mbv de energie van deze plek en de oefeningen die we aanbieden, versnelt dit proces. We creëren een veilige basis en bieden concrete, praktische oefeningen waardoor jij verkwikt, geïnspireerd en liefdevol in verbinding met jezelf naar huis terug gaat.

Je zult merken dat je meer moeiteloos in proces blijft en makkelijker manifesteert waar jij naar verlangt!

Magische natuur

Wij gaan er elke dag op uit. Oók houd je voldoende tijd voor jezelf.

Pure verbinding

Ontvang je Innerlijk Kompas met bijbehorende Healy frequenties.

In je lijf komen

Ervaar de werking van yoga en bosbaden: uit je hoofd, in je lijf.

Ga jij mee naar de Bosnische Piramides?

We gaan in het voorjaar van 2023!


Donderdag 27 april t/m dinsdag 2 mei

Gun jezelf deze break uit je dagelijks leven, een cadeau vanuit zelfliefde... gewoon omdat je dat verdient! 

Ervaar de magische energie van de vallei met de Bosnische Piramides. 

Herstel de verbinding met je natuurlijke, pure zelf en neem sprankelend je eigen plek in.

Geef je op voor 1 april!

Je betaald in plaats van 999 slechts 899 euro

Direct aanmelden
De prijs is excl. de vliegtickets naar Sarajevo

Wanneer is het volgende retraite?

Dat is van 21 t/m 26 september 2023. Ook hiervoor kun je je alvast opgeven omdat het retraite van april al bijna vol is.

Wat zit allemaal bij de prijs inbegrepen?

Dit retraite is inclusief vervoer vanaf het vliegveld (als je met dezelfde vlucht als ons heen- en terugvliegt) tussen Sarajevo en Visoko, 5 overnachtingen, ontbijt, 3-gangendiner, entreeprijzen, lokale gids in de tunnels en onze begeleiding/workshops.

Wat zit niet bij de prijs inbegrepen?

Het is exclusief vliegtickets, lunch, drankjes en evt. versnaperingen tussendoor, evt. activiteiten die je doet in je vrije tijd en tot slot de reis- en annuleringsverzekering.

Hoeveel kost de vliegreis ongeveer?

Wij hebben vanaf Munster voor 209 euro onze retourtickets naar Sarajevo geboekt en landen daar om 11.40 uur.

Ik ben vegetarisch, kan hier rekening mee gehouden worden?

Ja al is Bosnië wel echt een land dat op vis en vlees gericht is. Maar de ervaring heeft geleerd dat het ondanks dat goed komt.

Ik heb geen eigen yogamatje, is dat een probleem?

Nee, neem dan bv. een fleecedekentje of grote handdoek mee. Of haal een yogamatje bij de Action want deze kun je heel klein opvouwen! (dit is het meest ideaal :))

Bij hoeveel deelnemers gaat het door?

Bij minimaal 8 deelnemers gaat dit retraite door. Hierbij geldt dat we de groep klein en intiem houden en met een maximum van 10 personen zijn.

Wie zijn Madelon & Sandra?

Madelon en Sandra hebben beide als missie om mensen terug te brengen naar hun PURE zelf en dat ze worden zoals ze bedoeld zijn. Ze zijn enthousiast, sportief en ondernemend.

Madelon werkt als yogadocent, energetisch- en natuurcoach & Sandra als (EMDR) therapeut, systemisch werkcoach en trainer Mayakalender in haar praktijk in Nijverdal. Ze beschikken over een rugzak vol technieken en de meest succesvolle daaruit nemen ze mee naar deze retraite in Bosnië.

Madelon doet dit vanuit haar bedrijf Sprankels. Sandra vanuit Puur Therapie en Coaching & Tzolkind

Mocht je nog vragen hebben, of wil je graag online met Sandra kennismaken, neem gerust contact met haar op voor een virtueel koffiemomentje. 

Ze zien ernaar uit om je te ontmoeten!

Hierbij mijn review van de prachtige retreat die jullie hebben gecreëerd. Jullie zijn een top team!


Lieve ladies,

Ik geniet nog na van onze bijzondere retreat en alle energie, inzichten en gezellige momenten! Jullie hebben zo’n magische en veilige sfeer neergezet, waarin ik voelde dat ik echt helemaal mezelf mocht zijn. Voor mij niet vanzelfsprekend in een groep. Super relaxt ook, het ging allemaal in flow. De magische krachtplekken en de helende tunnels waar we geweest zijn, de yoga en het bosbaden, de verhelderende inzichten van de Tzolkin en s avonds lekker eten met een glas wijn en een gedicht als afsluiter, het was er allemaal. Ook dankbaar voor de inzichten die ik mocht ontvangen in een daarvoor nog onbewuste blokkade. Ik voel nu een krachtigere connectie met de bron en de aarde dan ervoor. De energie is zich nog aan het settelen. Dankbaar voor deze prachtige ervaring.

Liefs, Sabine

  Ben je er klaar voor?

  • Ontdek het mysterie van de Bosnische Piramides 
  • Ervaar 6 dagen lang deze magische krachtplek
  • Maak contact met helende vibraties en frequenties
  • Kom uit je hoofd, in je lichaam
  • Ontvang je innerlijk kompas
  • Slaap in stijlvolle hotel Verdi in Visoko
  • Inclusief dagelijks een 3-gangenmenu
Aanmelden 
De prijs is excl. de vliegtickets