Piramides energiemachines?!

'Daar worden toch mummies in begraven dacht ze, totdat ze er was... !'
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Bijzondere krachtplek in Europa

Je verlangt naar rust, een break en meer zingeving in je leven. Je voelt een energielek en bent eraan toe om jezelf op een dieper niveau te leren kennen. Je staat open voor nieuwe inzichten, voor informatie die je niet op school hebt geleerd.

Dan is het nu het moment om je op een krachtplek liefdevol te verbinden met je pure zelf. In de zomer van 2022 is Sandra in de vallei van de Bosnische Piramides geweest en dat was een magische ervaring.

Naast het ervaren van de helende energie van deze piramides die in 2005 ontdekt zijn, verstevig jij je verbinding met je (Maya) Innerlijk Kompas en het plan van je ziel. Je krijgt inzicht in je blinde vlekken en onbewuste overtuigingen en het helingsproces daarbij zal ook lang na dit retraite nog doorwerken. 

Het is tijd dat je jouw eigen plek inneemt hier op aarde. Stralend en sprankelend. Als je het niet nu doet wanneer dan?

Bosnische Piramides + retraite =

Liefdevol in verbinding met jezelf 

In dit 6-daagse retraite nemen we je mee naar Visoko. Je bezoekt o.a. de piramides van de Zon en de Maan. Bovenop de Maan ontvang je een overvloedig diner. Je gaat met een (Engelstalige) gids de tunnels in en ervaart de bijzondere energie daar. Ook brengen we een bezoek aan de Tumulus, een kleine, ronde piramide en fijne krachtplek. Daarnaast staat onder voorbehoud een bezoek aan de piramide van de Liefde op het programma.

  • Meditatie, yoga, Qigong, en workshop Innerlijk Kompas vanuit het krachtige, zelfhelende Maya gedachtegoed komen in dit retraite samen.
  • Je slaapt op een eenpersoons, moderne hotelkamer of deelt een appartement met ieders een eigen slaapkamer bij het prachtige Verdi's Rooms.
  • Je gaat opgeladen, energiek en met je persoonlijk Innerlijk Kompas boekje, vanuit je omgerekende geboortedatum, naar huis... zodat je deze verbinding met je pure zelf kunt blijven bekrachtigen.

De helende werking van de tunnels!

"Ik zou alle topatleten willen uitnodigen hier door de gangen van de tunnels te komen lopen en te merken hoe goed dit is voor de zuurstofopname in je longen. Het heeft een direct effect op je herstel wat heel belangrijk is voor sporters. Ik ben al op veel krachtplekken in de wereld geweest maar deze bij de Bosnische Piramides staat toch wel bovenaan"


- Novak Djokovic

          In 6 dagen naar je PURE zelf           
 null
retraite september 2023

Word zoals je bedoeld bent

Laat oude emoties, conditioneringen en programma's los

In de overgangstijd waarin je zit, worden we allemaal, ieder op zijn eigen manier, uitgedaagd minder vanuit je hoofd ('het denken, rationele, prestatiegerichte... je ego) en meer vanuit je hart ('het voelen, de intuïtie, synchroniciteit... je essentie) te leven. Het is niet dat je ego er niet meer mag zijn maar het gaat om de verbinding tussen beide. En dat je hart leidend is. 

Tijdens deze retraite mag alles er zijn. Verdriet, angst, pijn... Door 100% acceptatie van wat zich aandient, heel jij jezelf. Mbv de energie van deze plek en de oefeningen die we aanbieden, versnelt dit proces. We creëren een veilige basis en bieden concrete, praktische oefeningen waardoor jij verkwikt, geïnspireerd en liefdevol in verbinding met jezelf naar huis terug gaat.

Je zult merken dat je meer moeiteloos in proces blijft en makkelijker manifesteert waar jij naar verlangt!

Magische natuur

Wij gaan er elke dag op uit. Je komt op bijzondere krachtplekken.

Pure verbinding

Ontvang je Innerlijk Kompas met inzicht in je licht-en schaduwkanten.

In je lijf komen

Ervaar de werking van yoga en Qigong: uit je hoofd, in je lijf.

Ga jij mee naar de Bosnische Piramides?

We gaan 1 mei 2024 weer!


Woensdag 1 t/m maandag 6 mei

Gun jezelf deze break uit je dagelijks leven, een cadeau vanuit zelfliefde... gewoon omdat je dat verdient! 

Ervaar de magische energie van de vallei met de Bosnische Piramides. 

Herstel de verbinding met je natuurlijke, pure zelf en vul jezelf met helende energie.

Ga je liever in september mee? Van 11 t/m 16 september 2024 is ons volgende retraite.

Je betaald 999 euro

Direct aanmelden
De prijs is excl. de vliegtickets naar Sarajevo

FAQ Retraite Bosnische Piramides

Wat zit allemaal bij de prijs inbegrepen?

Dit retraite is inclusief vervoer vanaf het vliegveld (als je met dezelfde vlucht als ons heen- en terugvliegt) tussen Sarajevo en Visoko, 5 overnachtingen in eenpersoonskamer, ontbijt, diner, entreeprijzen, lokale gids in de tunnels en onze begeleiding/workshops.

Wat zit niet bij de prijs inbegrepen?

Het is exclusief vliegtickets, lunch, drankjes en evt. versnaperingen tussendoor, evt. activiteiten die je doet in je vrije tijd, taxikosten als je niet kunt wandelen en tot slot de reis- en annuleringsverzekering.

Hoeveel kost de vliegreis ongeveer?

Wij hebben vanaf Munster voor 250 euro onze retourtickets naar Sarajevo geboekt.

Ik ben vegetarisch of heb een intolerantie, kan hier rekening mee gehouden worden?

Ja al is Bosnië wel echt een land dat op vis en vlees gericht is. In Visoko weten we een aantal toprestaurants zitten waar je heerlijk vegetarisch kunt eten. Ook is het geen probleem wanneer je een lactose of gluten intolerantie hebt hier.

Ik heb geen eigen yogamatje, is dat een probleem?

Nee, in de ruimte die we hiervoor huren, zijn matjes aanwezig. Het is fijn als je zelf een handdoek of grote sjaal mee neemt die je daarop kunt leggen.

Bij hoeveel deelnemers gaat het door?

Bij minimaal 6 deelnemers gaat dit retraite door. Hierbij geldt dat we de groep klein en intiem houden en met een maximum van 10 deelnemers.

Wie zijn Madelon & Sandra?

Madelon en Sandra hebben beide als missie om mensen terug te brengen naar hun PURE zelf en dat ze worden zoals ze bedoeld zijn. Ze zijn enthousiast, sportief en ondernemend.

Madelon werkt als yogadocent, energetisch- en natuurcoach & Sandra als (EMDR) therapeut, systemisch werkcoach en trainer Mayakalender in haar praktijk in Nijverdal. Ze beschikken over een rugzak vol technieken en de meest succesvolle daaruit nemen ze mee naar deze retraite in Bosnië.

Madelon doet dit vanuit haar bedrijf Sprankels. Sandra vanuit Puur Therapie en Coaching & Tzolkind

Mocht je nog vragen hebben, of wil je graag online met Sandra kennismaken, neem gerust contact met haar op voor een virtueel koffiemomentje. 

Ze zien ernaar uit om je te ontmoeten!

Dit is wat anderen erover vertellen...

review Desiree September 2023

 Ben je er klaar voor?

  • Ontdek het mysterie van de Bosnische Piramides 
  • Ervaar 6 dagen lang deze magische krachtplek
  • Maak contact met helende vibraties en frequenties
  • Kom uit je hoofd, in je lichaam
  • Ontvang je innerlijk kompas
  • Slaap in stijlvolle hotel Verdi in Visoko
  • Inclusief dagelijks een heerlijk diner
Aanmelden 
De prijs is excl. de vliegtickets

Video impressies

Bekijk op het Tzolkind Youtube Kanaal verschillende filmpjes en shorts voor de sfeer, tunnels en piramides in Visoko, Bosnië.