Stap voor stap in balans

Ontdek de Tzolkind Academy en leer varen vanuit je Innerlijk Kompas. Oude (Maya)- en nieuwe (Holistische therapie) wijsheden komen hierin samen.


(Als jij het over een andere boeg gooit, gaan onze kinderen met je mee)

Je weet dat lichaam en geest samenwerken. Maar de onderliggende patronen zijn zo hardnekkig dat je bijna het geloof in meer voldoening, vrijheid en rust in je hoofd verliest...

Je weet niet hoe

Je wilt wel meer balans en zingeving ervaren, maar je weet niet precies hoe.

Begrijp het 'waarom'

Je wenst inzicht in het waarom van wat je meemaakt in je leven èn wat je eraan kunt doen.

Geen concrete handvatten

Je mist praktische opdrachten over hoe je hoofd, hart, lichaam èn ziel kunt integreren

Je wilt op een toegankelijke manier kennis maken met de Mayakalender, holistische hulpverlening en Quantum Fysica en de voordelen ervaren voor jezelf en/of je gezin terwijl je alle handvatten krijgt om het in jouw tijd en tempo eigen te maken.

Heb je last van vermoeidheid, onmacht, laag zelfbeeld, prikkelbaarheid, angst en gewoon niet lekker in je vel zitten?

Wat als ik je vertel dat je anders kunt leren omgaan met negatieve gevoelens en vanuit meer ontspanning kunt leven? Dat je kunt werken aan je mindset, innerlijke kracht, grenzen stellen én tegelijkertijd kunt werken aan een positievere toekomst voor onze kinderen door de regie over je leven terug te pakken en stuurman te worden?


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Tzolkind helpt je een evenwicht bereiken tussen het licht- en de schaduw in jezelf. Dit brengt wijsheid, vrijheid en authenticiteit.

Sandra Bolte, coach, therapeut, trainer en ontwikkelaar Innerlijk Kompas

Hoi, ik ben Sandra! Tien jaar geleden zat ik in een zelfde soort situatie als jij. Ik had last van onmacht,  weinig energie, me teveel aanpassen aan mijn partner en kinderen en onvoldoende geluk en voldoening in mijn (werk)leven ervaren. Ik wilde me kalm en krachtig voelen, óók wanneer er veel onrust om me heen was. Ik verlangde ernaar om de dingen die ik leuk vond vol energie te kunnen doen. 

Ik vond spiritualiteit eerst altijd maar zweverig en had ik het idee dat het alleen voor grijze wollen sokken mensen was weggelegd.

Totdat de Mayakalender op mijn pad kwam. Dit bleek aards èn hemels. Vernieuwend èn bekrachtigend. Ik ging de dagenergie volgen en oefenen met intenties zetten! Ik begreep steeds beter hoe ik met mijn denken en voelen de wereld om me heen kon sturen. Hoe ik in eenheid leefde met mijn man, kinderen en iedereen. Mijn leven veranderde in positieve zin. 

Toch liep ik tegen één ding aan...

In mijn praktijk bleek niet iedereen het krachtige, zelfhelende Maya gedachtegoed te begrijpen. Ik wilde het beter in mijn praktijk kunnen inzetten, in combinatie met Holistische therapie; en ook voor kinderen.  

Dit bleek echter nog niet te bestaan.

Dus besloot ik mijn eigen methode te maken met een aantal voorwaarden:

Begrijpelijke taal

In heldere Jip & Janneke taal moeten ook kinderen middels het IK-KOMPAS en boek toegang tot hun zielstalenten krijgen.

Toegankelijk

Iedere volwassene moet op een praktische en toegankelijke manier deze magische wijsheid kunnen integreren in zijn leven.

Geschikt voor iedereen

Tzolkind is geschikt voor ouders, jongeren, leerkrachten, hulpverleners èn iedereen die zichzelf beter wil leren kennen.

Met trots kan ik zeggen dat dit is GELUKT! In de Tzolkind Academy is een uitgebreid aanbod! Mijn kennis en ervaring van 22+ jaar ervaring moeder, leerkracht, coach, therapeut en Maya-deskundige komen hierin samen. Er is online spreekuur, er zijn Maya-cursussen maar ook trainingen die vanuit de Holistische Therapie praktische oefeningen bieden. Je kunt alles rustig thuis op je eigen tempo aanleren en nog belangrijker... je kunt het integreren in je leven en er je transformatie mee maken!

Dus... wil jij het beste uit jezelf en/of je kind halen? Stap uit je verhaal en werk aan je persoonlijke groei, bewustwording en belemmerende patronen!

Innerlijk Kind Spreekuur

 • (Bijna) elke woensdag om 9 uur houdt Sandra een online spreekuur waarbij je via de chat je vragen kunt stellen.
 • Meld je aan voor het Basis Abonnement (zie hieronder) en betaal slechts 22 euro per maand. Hierbij ontvang je ook toegang tot al het videomateriaal rondom de Maya creatiegolven, 2 inspirerende Maya-cursussen met een schat aan informatie en het volgen van de dagenergie. (Wens je toegang tot al het online trainingsmateriaal, meld je dan aan voor het Premium Abonnement).
 • We kijken waar jij tegenaan loopt in je dagelijks leven en hoe zich dit verhoudt tot je Innerlijk Kompas.
 • We starten met een update over de dagenergie en hoe die zich verhoudt tot het WAAROM in je leven.
 • Na afloop kun je de video terugkijken in de Academy.
 • Meld je aan via onderstaande knop (op elk moment opzegbaar).

Inmiddels heb ik 100+ cliënten ondersteunt, zoals:

Op advies van de juf van de kleutergroep hebben we een kindercoach ingeschakeld voor ons dochtertje ivm sociaal-emotionele problemen. En dat is Sandra Bolte geworden. Ik ben heel dankbaar hiervoor want met haar IK-KOMPAS en hulp hebben we ons dochtertje verder kunnen helpen.

Miranda M.

Ik ben dankbaar voor de inzichten die ik mocht ontvangen in een daarvoor nog onbewuste blokkade. Ik voel nu een krachtigere connectie met de bron en de aarde dan ervoor. De energie is zich nog aan het settelen. Dankbaar voor deze prachtige ervaring vanuit de Quantum Fysica bij Sandra.

Sabine v. D.

De wijsheid van de Maya’s gaven mij inzicht in mij zelf en dat ik die nog helemaal niet zo bewust leef. Hoe meer je er in verdiept hoe leuker het eigenlijk wordt. Ik ben blij met m'n Innerlijk Kompas en zal het er nog regelmatig voor nieuwe inzichten bij pakken.

Maartje O.

Jouw reis naar meer balans start met...

1. Vertrouwen en lef

Met de juiste mindset haal je meer uit tzolkind. Naast het leren van het eenheidsbewustzijn en zelfhelings-technieken, ga je ook leren over de juiste manier om je onderbewustzijn te resetten. Deze bepaalt immers voor 90% je gezondheid, geluk, relaties en financiën. Dit zelf-onderzoek gaat je helpen om beter om te gaan met negatieve ervaringen en om meer in het moment  te zijn.

2. Verbinding met jezelf, Spirit en je omgeving

Tijdens de lessen leer je hoe je jouw zelfbeeld vergroot en dat je het niet alleen hoeft te doen. Je versterkt je verbinding met Spirit ('je onzichtbare gidsen en lichtteam'). Je leert andere keuze maken waarin voldoende stilte momenten en tijd voor jezelf even belangrijk zijn als werken en dingen doen. Je relaties met anderen verbetert zodra je de relatie met jezelf verbetert.

3. Jezelf open stellen en transformeren

Je ontdekt het belang van 100% aanvaarding en open accepteren wat er is. Je leert anders omgaan met je emoties en gevoelens. Voorbij je beschermingsmechanismen zuiver jij jezelf in het proces dat opgestart wordt van alles dat oud is. Levensplezier en energie gaan hierdoor weer stromen.

4. Gerichte actie en onvoorwaardelijke liefde

Het duurt even voordat je de positieve effecten vanuit je omgeving weerkaatst krijgt. Blijf vertrouwen in het proces en blijf leiderschap vanuit je innerlijke kracht (innerlijk kompas) over je leven nemen. Stap voor stap zul je veranderingen in- en om je heen gaan ervaren. Heb geduld en laat alles er onvoorwaardelijk zijn.

Je hebt het in je om als een magneet die positieve toekomst aan te trekken waar jij naar verlangt. Leer manifesteren vanuit één van de twintig zielspaden die speciaal  bij jou hoort.

Tzolkind Abonnementen

Basis

Lidmaatschap

€22,-

Per maand; of 176 per jaar
 • Toegang tot alle E-books zodat je anders leert kijken naar jezelf, je gezin en/of je emoties
 • Toegang tot de Maya cursus Balans Vanuit het Plan van je Ziel. Je leert hoe jouw persoonlijk Innerlijk Kompas eruit ziet èn hoe je die voor anderen maakt
 • Toegang tot de Maya cursus Creëer een Positieve Toekomst. Hierin leer je jezelf te verbinden met de 13 stappen die bij jouw unieke zielspad horen 
 • (Bijna) wekelijks online Innerlijk Kind Spreekuur 
 • Replays terugkijken van het Innerlijk Kind Spreekuur
 • Toegang tot het platform met video's over de 20 Maya zielspaden (creatie- en ontwikkelgolven)
 • Toegang tot de 260 Geboortezegels downloads. Voor jezelf, je kind of...
 • Afstemmen op de dagenergie
 • Toegang tot mijn unieke (kinder)zonnezegel E-books met daarin zowel de licht- als schaduwkant beschrijvingen
 • Toegang tot affirmaties die je DNA beïnvloeden
 • Toegang tot mijn online-training De Beste Versie Van Jezelf & Hartgedragen Ouderschap (exclusief de individuele sessies). In beide vind je de verdieping van de 20 zonnezegels en 13 tonen van de Mayakalender in combinatie met praktische Holistische opdrachten en geleide visualisatie oefeningen. 
 • Toegang tot mijn JIK (Je Innerlijk Kompas) online training. Je leert hierin op een andere manier te zijn met je emoties. Deze training bevat inspirerende metaforen en ACT (Acceptance & Commitment Therapie) oefeningen. Hij heeft als werkboek binnen de praktijk van PUUR tot succesvolle trajecten geleid.
 • Toegang tot de Puur Jezelf Zijn training voor kinderen en jongeren. Deze training is in de maak en bevat opdrachten vanuit de Mindfulness en praktische oefeningen.
 • Toegang tot de besloten Tzolkind Community, zodat je kunt verbinden met gelijkgestemden en o.a. jouw ervaringen kunt delen en elkaar kunt ondersteunen.
 • Toegang tot online Challenges vanuit de verschillende zielspaden die jouw verbinding met de 'nieuwe jij' bekrachtigen.
 • Replays terugkijken van de challenges zodat je geen waardevolle en bevrijdende informatie mist.
Premium

Lidmaatschap

€47,-

Per maand; of 376 per jaar
 • Toegang tot alle E-books zodat je anders leert kijken naar jezelf, je gezin en/of je emoties
 • Toegang tot de Maya cursus Balans Vanuit het Plan van je Ziel. Je leert hoe jouw persoonlijk Innerlijk Kompas eruit ziet èn hoe je die voor anderen maakt
 • Toegang tot de Maya cursus Creëer een Positieve Toekomst. Hierin leer je jezelf te verbinden met de 13 stappen die bij jouw unieke zielspad horen 
 • (Bijna) wekelijks online Innerlijk Kind Spreekuur 
 • Replays terugkijken van het Innerlijk Kind Spreekuur
 • Toegang tot het platform met video's over de 20 Maya zielspaden (creatie- en ontwikkelgolven)
 • Toegang tot de 260 Geboortezegels downloads. Voor jezelf, je kind of...
 • Afstemmen op de dagenergie
 • Toegang tot mijn unieke (kinder)zonnezegel E-books met daarin zowel de licht- als schaduwkant beschrijvingen
 • Toegang tot affirmaties die je DNA beïnvloeden
 • Toegang tot mijn online-training De Beste Versie Van Jezelf & Hartgedragen Ouderschap (exclusief de individuele sessies). In beide vind je de verdieping van de 20 zonnezegels en 13 tonen van de Mayakalender in combinatie met praktische Holistische opdrachten en geleide visualisatie oefeningen. 
 • Toegang tot mijn JIK (Je Innerlijk Kompas) online training. Je leert hierin op een andere manier te zijn met je emoties. Deze training bevat inspirerende metaforen en ACT (Acceptance & Commitment Therapie) oefeningen. Hij heeft als werkboek binnen de praktijk van PUUR tot succesvolle trajecten geleid.
 • Toegang tot de Puur Jezelf Zijn training voor kinderen en jongeren. Deze training is in de maak en bevat opdrachten vanuit de Mindfulness en praktische oefeningen.
 • Toegang tot de besloten Tzolkind Community, zodat je kunt verbinden met gelijkgestemden en o.a. jouw ervaringen kunt delen en elkaar kunt ondersteunen.
 • Toegang tot online Challenges vanuit de verschillende zielspaden die jou verbinding met de 'nieuwe jij' bekrachtigen.
 • Replays terugkijken van het online spreekuur en de challenges zodat je geen waardevolle en bevrijdende informatie mist.
Healy

Lidmaatschap

€33,-
Per jaar
 • Toegang tot tientallen video’s over de werking van de Quantum fysica en Healy
 • Uitleg over de inhoud van de verschillende programma's van de roze app
 • nieuwste promo's
 •  up to date informatie rondom veranderingen en uitbreidingen
 • Uitleg over de werking en inhoud van de coachings-module (blauwe app)
 • Verdieping over de aura scan en analyse

Wat anderen over Tzolkind vertellen:

Ik geef Sandra op een schaal van 0 tot 10 een vette 9! Haar praktijk is een leuke, positieve plek met een comfortabele sfeer waar goed naar je geluisterd wordt op een begripvolle en behulpzame manier. Haar technieken hebben mij enorm geholpen!

Julian K. 17 jaar

Door een krantenartikel over “de Tzolkind” van Sandra Bolte werd mijn nieuwsgierigheid gewekt en zo bezocht ik even later een open dag van haar praktijk. Sandra bleek een hartelijke vrouw te zijn die met veel kennis en inzicht maar ook met veel passie over haar werk vertelt. Het werd een boeiende middag waarna ook een aantal coaching-sessies volgden omdat ik behoefte had aan meer inzicht in dingen waar ik in mijn leven keer op keer tegenaan loop. Hier kan ik nu weer verder mee!

S.E. 2018

k denk dat wie zichzelf weer eens graag wil ont-moeten/begrijpen, al is de 'sleur 'van het leven er, altijd kan terugvallen op Tzolkind/ Innerlijk Kompas. Dit blijft altijd van jezelf. Hiermee kun je de sleur doorbreken. Het brengt je weer bij je essentie. Het maakt je weer bewust wie of wat je werkelijk bent in deze wereld. En waar het naartoe mag... Mensen doe dit voor jezelf!!! Het is weer een pad op te gaan, het beste pad wat je zou kunnen lopen.


Met dank aan Sandra en Tzolkind

🙏😇❤️

P.S. en ook mijn kinderen (jong-volwassenen) waren erg blij met hun Innerlijk Kompassen!

Frederike, 2023

In de Tzolkind Academy vind je... 

De Maya(kids)kalender 

Leer jezelf en/of je gezin vanuit het plan van je ziel kennen. We zijn niet afgescheiden van elkaar maar leven vanuit eenheid en verbinding. Wanneer je relatie met jezelf verbetert, verbetert die met je kind ook. Daarvoor is het belangrijk om zowel je licht- als schaduw te omarmen. De oude Maya's leren je alles over dit eenheidsbewustzijn.

Holistische Hulpverlening

Vanuit  de aanvullende / alternatieve geneeswijzen vind je onder ander de cognitieve gedragstherapie, mindfulness, ACT, NLP en Systemisch -en lichaamsgericht werken in de Academy. Dit zorgt ervoor dat je verschillende oefeningen kunt uitproberen en die nu het beste bij je past, kunt gebruiken voor het herstel van je balans.  

Geleide Visualisaties

Soms is het fijn om door mijn stem mee genomen te worden en zo de verbinding met het-kind-in-jezelf te verbeteren. Vanuit de Inner Child therapie vind je een aantal helpende visualisaties die je zo vaak kunt beluisteren als jij verlangt. Je zult merken, net als bij de andere oefeningen, dat je er steeds weer wat anders uithaalt.

Praktische oefeningen

De academy bevat allerlei opdrachten die gericht zijn op mentaal, fysiek, emotioneel en spirituele intelligentie. Je kunt de video's zo vaak bekijken als je wilt en de oefeningen zo vaak herhalen als jij fijn vindt. Je bepaalt zelf je eigen tempo en tijd die je ervoor investeert.

Nieuwe Quantum Fysica

Tijdens de cursus leer je alles over deze nieuwe wetenschap die ervan uitgaat dat je jouw eigen realiteit creëert. Alles is energie, frequentie en bewustzijn. Zonder energetisch werken en quantum denken zou je in cirkeltjes blijven ronddraaien. Vraag je persoonlijke analyse aan en ervaar de werking van frequenties. 

Online Community

Een online community van gelijkgestemden waar je kunt verbinden, ervaringen en successen kan delen. Steeds meer mensen houden zich bezig met persoonlijke groei en bewustwording. In plaats van daar torenhoge prijzen voor te vragen biedt Tzolkind laagdrempelig en verbindend de kennis aan.

Totale waarde: 1604 EUR
Premium: €47 per maand

Stap voor stap in balans

Verbind je met het plan van je ziel; je Innerlijk Kompas. Hierin komen hoofd, hart, lichaam èn ziel samen. Je leert jezelf op een dieper niveau kennen. (en je kind of partner ook)


Dit is alles wat je krijgt in dit meest gekozen abonnement:

 • 3 volledige Trainingen vol praktische opdrachten en oefeningen (1264 EUR)
 • 2 inspirerende Maya cursussen (56 EUR)
 • (bijna) wekelijks Innerlijk Kind Spreekuur (90 EUR per keer)
 • Challenges vanaf winter 2024 (37 EUR)
 • BONUS #1: download E-books (97 EUR)
 • BONUS #2: download Geboortezegels (97 EUR)
 • Tzolkind Community om te verbinden met gelijkgestemden (onbetaalbaar ;))

Een nieuwe generatie kinderen vraagt om een nieuwe aanpak

Met de Tzolkind Academy krijg jij tegen een laag bedrag per maand toegang tot mijn kennis en ervaring als coach en therapeut met volwassenen, kinderen en jongeren. Vanuit mijn Holistische Praktijk waar ik al 10+ jaar in werk deel ik de beste oefeningen en opdrachten hier. Deze blijf ik aanvullen en uitbreiden zodat dit jou en/of je kind ook echt verder gaat helpen. Het systeem dat onder de Mayakalender ligt is best ingewikkeld. Ik heb dit in begrijpelijke  ‘Jip en Janneke’-taal vertaald. Het blijkt dat kinderen en jongeren dit eenheidsbewustzijn heel makkelijk oppakken en begrijpen. Ook het kind-in-volwassenen voelt zich aangesproken door deze  begrijpelijke en toepasbare uitleg.


Elke dag ontdekken nieuwe mensen Tzolkind vanwege de voordelen...

 • Deelnemers voelen zich lekkerder en zelfverzekerder in hun vel
 • Ze gaan op een andere manier met strijd, nare emoties of onrust om
 • Deelnemers nemen de regie over hun leven terug en verbinden zich met hun innerlijke autoriteit
 • Ouders gaan op een nieuwe manier met hun kind om
 • Ouders ervaren meer gezinsgeluk en volwassenen zonder gezin ervaren meer flow in hun leven
 • Deelnemers voelen zich simpelweg vrijer en meer in balans 

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer balans.

Klik hieronder om direct toegang te krijgen.