Hervind je puurheid vanuit je Innerlijk Kompas!

Ontvang vanuit je geboortedatum het plan van je ziel; jouw bouwplan voor een gebalanceerd leven.

Het Innerlijk Kompas

Sta versteld van de informatie en het potentieel dat je met je geboortedag hebt meegekregen. Dit prachtig vormgegeven 'boekje' is in heldere Jip & Janneke taal geschreven en herinnert je weer aan wie je werkelijk bent.

Prijs: 50 euro

Ja, ik  bestel dit kleurrijke kompas graag
Een boekje dat je er regelmatig weer bijpakt voor nieuwe inzichten

Wat ontvang je in jouw persoonlijk Kompas?

Hoi lieve jij,

Ja. Het is echt mogelijk om jezelf te overstijgen. Je leert met behulp van je Innerlijk Kompas hoe je hoofd en hart balanceert. Laat niet langer je ego (persoonlijkheid / schaduwkant) leidend zijn in je leven, bekrachtig je pure kern (je hart / lichte kant). Beide staan in jouw persoonlijk kompas beschreven.

 • Ontdek je geboortezegel die bestaat uit je kernkwaliteit en scheppingskracht.
 • Ontvang inzicht in je levensthema en te leren lessen hier op aarde.
 • Verbind je met je hulpbronnen en leef de beste versie van jezelf.
 • Ontdek je 'energetische Blauwdruk' die je er regelmatig in je leven, voor nieuwe inzichten, bij zult pakken.


In Lak'ech (Mayabegroeting met betekenis: Ik ben een andere jij),

Sandra Bolte

Verdiepings Aanbieding

Wil je de koppeling maken met de wijze waarop je in je dagelijks leven beter op je eigen unieke manier in je kracht komt? Boek dan een dagdeel (2,5 uur) inclusief dit kompas online via Zoom. Je krijgt dan begeleiding en advies op maat over hoe je het beste met je schaduwkant kunt omgaan en jij je zelfhelend vermogen aan zet.

Meld je aan voor deze sessie

Investering: 210 euro incl. BTW

Ja, dit wil ik graag!
Sandra heeft 10+ ervaring als Holistische Therapeut

Innerlijk Kompas #1: Geboortezegel

   Het cadeautje dat jij hier op aarde bent!

"Het mooiste dat je kunt worden is jezelf... (en alles zit al in je!) :-)"

Je kernkwaliteit is met de toon (frequentie) die erbij hoort, verbonden aan jouw innerlijke kracht. Samen is dit je geboortezegel. Dit is jouw kern. Je toon is de scheppingskracht en sleutel naar je creatieve potentie.

Er zijn 4 verschillende kleuren. Elke kleur is met zijn eigen windrichting verbonden:

 • Rood hoort bij de kracht van het oosten en dat is beginnen. 
 • Wit hoort bij de kracht van het noorden en dat is verfijnen / details aanbrengen.
 • Blauw hoort bij de kracht van het westen en dat is veranderen en omzetten. 
 • Geel hoort bij de kracht van het zuiden en dat is rijpen en oogsten.
 • Jouw geboortezegel bestaat uit een kleur, toon en zonnezegel. Welke kleur ben jij?

Draag vanuit verbinding en een nieuw perspectief bij aan een positieve wereld

Innerlijk Kompas #2: Levensthema en doel

 'Er is geen hoger doel in het leven, het leven zelf is het doel'.

"Leer te zijn met alles wat er is. Omarm je schaduwkanten; de moeilijke emoties in jezelf. Leer er je les van en creëer het leven dat bij jouw zielsmissie hoort."

Bij je thema horen de moeilijke gebeurtenissen die jij van jongs af meemaakt. Dit zijn de lessen (vanuit de schaduwkant), die als een rode draad door je leven lopen. Het leven vraagt je om deze te omarmen en vervolgens vanuit de lichte kant intenties te zetten. Leef je bedoeling en vind de zingeving in je leven waar jij naar verlangt.

De Maya’s praten in hun kalender, de Tzolkin, naast kleuren ook over zonnezegels en tonen. Deze kalender verbindt je met de HUNAB K’U, dit is de bron in het universum waar alle energie vandaan komt en weer naartoe gaat. Dit gaat via de zon. Vandaar ook de naam ‘zonnezegels’.

 • Er zijn 20 zonnezegels: van elke kleur zijn er 5. 
 • Elke zonnezegel staat voor een oer-eigenschap (archetype) die jij bezit. 
 • Elke zonnezegel bevat een lichte- en schaduwkant; een kant die hoort bij je puurheid - en bij je persoonlijkheid (ego)
 • Ze willen er graag allebei zijn :)
 • Met als doel dat je het licht van elke zonnezegel (combinatie) in jezelf integreert. Je hebt dan HEEL.

Creëer de hemel op aarde

Innerlijk Kompas #3:

Hulpbronnen

"Ontdek het GOUD dat je bent".

"Met je hulpbronnen ontdek je hoe je helemaal in je kracht komt. Met elkaar zijn ze jouw 'energetische Blauwdruk'."

Je hebt vier hulpbronnen om je kernkwaliteit (geboortezegel) heen, die ieder op zijn eigen manier (en vanuit zijn eigen kleur), ondersteuning bieden zodat jij helemaal in balans komt en leeft zoals je bedoeld bent. Dit zijn ze:

Je gids

Je gids staat boven je en is altijd van dezelfde kleur als je geboortezegel. Deze hulpbron geeft advies en leiding. Het zonnezegel weet precies wat jij nodig hebt om in je kracht te komen. Volg het!

Je maatje

Het maatje staat rechts van je. Deze hulpbron vertelt je dat hij je begrijpt. Dit voelt als je tweede natuur. De schaduwkant is je valkuil.

Je uitdaging

De uitdaging staat links van je. Deze hulpbron daagt je uit om te doen wat goed voor je is. De lichte kant brengt oplossingen die je niet altijd simpel vindt om toe te passen in je leven.

Je ruggensteun

De ruggensteun staat onder je. Deze hulpbron steunt je bij alles wat je doet. Doordat hij bij je blinde vlek hoort, zie je hem geprojecteerd in anderen. Wat het van je vraagt is om beide kanten te integreren. Zo voorkom je conflicten en disbalans in je leven.

Hoofd, hart, lichaam èn ziel in balans

Wat anderen over het Innerlijk Kompas vertellen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
'Dichter bij mezelf kan ik niet komen dan hierin me weer laten leiden.'

Ik ben onlangs jarig geweest en werd 50. Een leeftijd 🙏😇althans voor mij, een moment van dingen in je leven te willen herzien. 


Vragen als met welk doel leef ik nou op dit moment was er een. Toen kwam Tzolkind op mijn pad een Innerlijk Kompas / blauwdruk over jezelf.

Erg mooi gevat in een kleurrijk persoonlijk boek. Altijd bij de hand.😉

Dichter bij mezelf kan ik niet komen dan me hierin weer laten leiden.


Ik ging dan ook in gesprek met Sandra hierover. Dit gaf me zoveel meer inzicht en herkenning. Ik begrijp nu met welk doel ik nog steeds en aldoor bezig was en dit heeft wederom een extra verdieping gekregen... Ook de manier van gesprek was warm, inzichtelijk en zo herkenbaar... Mijn dank is dan ook groots.


Dit cadeau aan mezelf op 50 jaar wilde ik ook mijn beide kinderen geven. Dochter 22 en zoon 20. Zo kregen zij de kans dit Innerlijk Kompas van zichzelf al eerder te ontmoeten. Ze waren er dan ook erg blij mee. En ook zij herkenden zichzelf hierin en leerden meer over zichzelf op welke manier dan ook...(valkuil, zielstalent, blinde vlek enz.)


Ik denk dat wie graag zichzelf weer eens wil ontmoeten/begrijpen, al is de 'sleur 'van het leven er, altijd kan terugvallen op Tzolkind/ Innerlijk Kompas. Dit blijft altijd van jezelf. Hiermee kun je de sleur doorbreken. Het brengt je weer bij je essentie. Het maakt je weer bewust wie of wat je werkelijk bent in deze wereld. En waar het naartoe moet... Mensen doe dit voor jezelf!!! Het is weer een pad op te gaan, het beste pad wat je zou kunnen lopen.


Met dank aan Sandra en Tzolkind

🙏😇❤️


Liefs Frederike - februari 2023

Ms. Nameless
Add Your Stars

'Ik ga nu anders met mijn schaduwkanten om'.

Sandra heeft voor mij mijn persoonlijke INNERLIJK KOMPAS gemaakt, op basis van mijn geboortedatum en de prachtige wijsheid van de Maya’s.

Het is een bijzonder, verhelderend en bekrachtigend boekje geworden, waar we een verdiepend coachgesprek over gehad hebben en dat ik nog vaak inkijk. Het leert mij op een andere manier te kijken naar mijn schaduwkanten, met vriendelijkheid en nieuwsgierigheid, omdat ze mij iets te vertellen en te leren hebben.

Dank je wel, Sandra, voor jouw liefdevolle en heldere uitleg bij mijn KOMPAS.


Warme groet,

Esther - maart 2023

Ms. Nameless
Add Your Stars
Over het IK-KOMPAS voor kinderen

Een tijdje geleden heb ik een IK-KOMPAS besteld bij Sandra Bolte. Ik heb namelijk al een tijdje geprobeerd mijn dochter te vertellen hoe mooi, gevoelig, prachtig en talentvol ze is. Alleen luisterde ze naar mij, maar hoorde me niet. Totdat ik Sandra’s IK-KOMPAS tegenkwam. Ik vergeet nooit dat mijn dochter huilde toen ze het boekje gelezen had en zei: ‘Mama, dit ben ik!’ Sandra, dankje!


Irena Skoybeda – Januari 2016

Ms. Nameless
Add Your Stars

Achtergrondinformatie

De kracht van de Mayakalender ligt in de verbinding van je dagelijks leven en je Innerlijk Kompas. Het helpt je begrijpen waarom een dag verloopt zoals hij verloopt, en waarom jij of een ander zich op een bepaalde manier gedraagt.

Elke dag is er immers een dagenergie actief waarvan de zonnezegel mee resoneert met jouw kompas. Je kunt de dagenergie volgen op het www.leden.tzolkind.nl en ook op de Instagram pagina (in het verhaal) van Tzolkind.

Door je dagelijks af te stemmen op de lichte kant ervan en bewust een intentie voor de dag te zetten, beïnvloed je jouw toekomst op een positieve manier. Door zelfreflectie aan het einde van de dag leer je beter begrijpen waarom je hebt meegemaakt wat je hebt meegemaakt, en of je hierbij vanuit je lichte- of schaduwkant hebt gereageerd.

Je toekomst wordt bepaald door je overtuigingen en handelen in het nu. Over 260 dagen is er een nieuwe Tzolkinronde (de tijd is immers cyclisch) en ervaar je dezelfde energie opnieuw. Is er wat veranderd?

Ja, ik ontvang graag meer inzicht in mezelf en wat mijn ziel hier op aarde te doen heeft

 • Inzicht over de waarden en oer-eigenschappen van jouw pure kern
 • ontdek de kwaliteiten met hun licht-en schaduw die daarbij horen
 • waarom jij andere dingen meemaakt dan anderen
 • vanuit welke intentie en jij kiest
 • vanuit welke creatiekracht jij handelt
 • waaraan jij je irriteert bij anderen maar in jezelf tot transformatie wil komen
 • wat jou uitdaagt in je leven in relatie tot jezelf en anderen
 • hoe jij bedoelt bent om te leven en de zingeving vindt waar je naar verlangt
 • en nog veel meer...
Ja! Ik bestel het nu 
Je ontvangt het binnen 10 werkdagen op je deurmat
neem succesvol je eigen plek in
 • Begrijp op een dieper niveau de betekenis van jouw Innerlijk Kompas
 • maak de koppeling met hoe jij dagelijks leven krachtig vormgeeft
 • ontdek het waarom van wat je meemaakt
 • leer hoe je op een helpende manier met je schaduwkanten omgaat
 • zet je zelfhelend vermogen aan
 • neem succesvol en authentiek je eigen plek in binnen je gezin of familiesysteem
Ja, dit wil ik!
Ont-moet Sandra live of via Zoom