Holistische therapie en Maya coaching

Kies het traject dat bij jou past en maak in de komende maanden de reis van je leven. Koers vanuit je Innerlijk Kompas naar het leven waar jij naar verlangt. 


(Als jij het over een andere boeg gooit, gaan onze kinderen met je mee)

Je voelt dat het anders kan. Maar de onbewuste conditioneringen zijn zo hardnekkig dat je bijna het geloof in meer balans, rust in je hoofd en vrijheid verliest...

Je wilt geen trucjes

Voorbij de mind en het 'bekende', wens je iets dat ook op de lange termijn werkt

Diepzielduiken

Je wenst inzicht in patronen die vanuit je voorouders of vorige levens ontstaan zijn

Leer manifesteren

Leer je lessen. Je bent het waard om samen, met hulp, een nieuwe toekomst te creëren. 

Je verlangt individuele begeleiding voor het balanceren van je hoofd, hart, lichaam èn ziel.

Heb je last van verdriet, onzekerheid, onmacht, boosheid, angst of gewoon niet lekker in je vel zitten?

Wat als ik je vertel dat je anders kunt leren omgaan met lastige mensen, negativiteit in- en om je heen en vanuit meer innerlijke kracht kunt leven? Dat je kunt werken aan je zelfliefde, intuïtie, grenzen stellen en assertiviteit én tegelijkertijd ontdekt dat je niet langer moet willen dat je kind of partner verandert, maar dat het juist om jou gaat?


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Stap in je persoonlijke ontwikkeling en ontluik je potentieel. Wanneer jij van binnen in harmonie bent, is je omgeving dat ook.

Sandra Bolte, coach, therapeut, trainer en ontwikkelaar Innerlijk Kompas

Hoi, ik ben Sandra! Tien jaar geleden zat ik in eenzelfde soort situatie als jij. Ik had reuma, voelde onmacht, weinig energie, paste me teveel aan en ervaarde onvoldoende geluk en voldoening in mijn (werk)leven. Ik wilde me kalm en krachtig voelen, óók wanneer er veel onrust om me heen was. Ik verlangde ernaar om de dingen die ik leuk vond vol energie te kunnen doen. 

Binnen het onderwijs, waar ik bijna 25 jaar gewerkt heb, kon ik niet langer vanuit mijn hart zijn. Het huidige schoolsysteem matcht niet met mijn normen en waarden. Na een ziekte-proces, startte ik in 2013 mijn Holistische Praktijk zodat ik meer aandacht aan de sociaal-emotionele kant kon besteden.

Toen de Mayakalender op mijn pad kwam, begreep ik steeds beter hoe ik in eenheid met de Bron, het Goddelijke, Moeder Aarde en het grote geheel leef. Mede hierdoor heb ik een grote transformatie doorgemaakt en heelde ik mezelf.

Dit integreerde ik ook in mijn praktijk. Toch liep ik tegen één ding aan...

Het bleek dat gemeentes en zorgverzekeraars niet open stonden voor deze missende schakel in de hulpverlening. Daarom besloot ik voor deze hartswijsheid zelf laagdrempelige en online methodiek te ontwikkelen.

De methode die ik ontwikkeld heb, voldoet aan deze voorwaarden:

Unieke Blauwdruk

In heldere Jip & Janneke taal staat vanuit de Mayakalender het plan van jouw ziel centraal. Dit is er ook voor kinderen.

Magisch & praktisch

Je ervaart de magische werking van de Quantum Fysica & Maya dagenergie met de positieve invloed op je dagelijks leven. 

Eenheidsbewustzijn

Je leeft niet afgescheiden van de ander. Tzolkind is er voor  iedereen die verantwoordelijk-heid voor zichzelf neemt. 

Met trots kan ik zeggen dat dit is GELUKT! In de afgelopen 10 jaar heb ik binnen PUUR Therapie & Coaching, de praktijk waarin ik samen met mijn man werk, voor 20+ gemeenten vanuit de Jeugdwet gewerkt. 90% van de trajecten zijn vanuit mijn unieke methode binnen een half jaar succesvol afgerond door de combinatie EMDR, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Systemisch Werken, Frequentie Therapie en Innerlijk (Maya) Kompas

Dus... wil jij het beste uit jezelf en/of je kind halen? Gun jezelf ondersteuning en kies een van de trajecten die bij jou past!

Inmiddels heb ik 100+ cliënten ondersteunt, zoals:

Tess heeft dit nieuwe schooljaar een positieve ontwikkeling doorgemaakt. Thuis kwam ze beter in haar vel te zitten en was ze minder somber en gestrest. De herinneringen aan haar ziekenhuisopname zijn minder geworden en zo goed als weg. Bijzonder hoe goed de EMDR gewerkt heeft!

Tess K.

We willen Sandra heel erg bedanken voor de afgelopen periode. Het heeft Emma heel goed gedaan en ze heeft school uiteindelijk heel mooi kunnen afsluiten, iets wat eerst ontzettend moeilijk leek voor haar. Sandra gaf ons de handvaten om Emma te helpen zichzelf te accepteren met al haar goede en misschien ook minder goede aspecten. Alles mag er zijn :) 

Emma

Er werden veel open vragen gesteld, vragen over mijn emotionele wereld en over verwachtingen. Vragen over wat ik nodig heb en verlang. Gelijk de diepte in en soms wel confronterend maar met alle begrip ervoor. Sandra is heel positief en dat straalde ze uit tijdens dit traject. Het Innerlijk Kompas gaf heel veel inzicht in hoe ik persoon ben, hoe ik creëer en in mijn kracht kom. Dat was dus heel leerzaam. De combinatie met EMDR en ACT was goud.

Karin M..

Kies het traject dat bij jou past...

1. Basis traject PUUR jezelf zijn

Jij staat met jouw hulpvraag centraal en in 4 maanden tijd proces je naar jouw verlangen. Ik begeleid je hierbij vanuit de ingang die bij jou past: Innerlijk Kompas, EMDR, ACT, Frequentie Therapie, Ontspanningsoefeningen, Lichaamswerk of Systemisch Werken. Je gaat thuis aan de slag met de huiswerkopdrachten met als bedoeling dat jij je schaduwwerk doet en je eigen levenspad gaat lopen. Dit kan zowel vanuit mijn praktijk in Nijverdal of online, via Zoom. 

2. Premium traject PUUR jezelf zijn

Dit is hetzelfde als Basis met als extra: 5x/week energetische behandeling op afstand waarbij jij de frequenties ontvangt die persoonsgebonden zijn aan jouw gewenste situatie. Dit maakt dat je makkelijker je blinde vlekken en onbewuste blokkades loslaat en sneller in balans komt. Vooraf ontvang je per pdf een analyse hiervan via de mail. Tijdens dit traject heb je ook toegang tot de Tzolkind Academy waar je extra verdiepende Maya cursussen , online trainingen, community en spreekuur vindt.

3. Gezins-traject PUUR jezelf zijn

Dit is hetzelfde als Premium met als extra: 5 sessies waarbij ik je vader of moeder in een parallel- of gezamenlijke sessie zie. Het is mijn ervaring dat pijn door families (generaties) reist, net zolang totdat iemand de pijn aankijkt en heelt. Daarom werk ik nooit alleen met een kind/jongere maar neem ik het hele systeem mee. Dit traject duurt 6 maanden en in die periode heb je als gezin toegang tot de Tzolkind Academy waarin je ieders unieke Blauwdruk ontdekt en elkaar vanuit meer respect gaat zien.

4. Leef vanuit je Innerlijk Kompas 

Neem authentiek je eigen plek in vanuit de Blauwdruk waarmee jij geboren bent. Maak vanuit je persoonlijk Kompas de verdieping naar de blinde vlekken, triggers en onbewuste delen die je in je dagelijks leven tegenkomt. Boek dit dagdeel (2,5 uur) inclusief je Innerlijk Kompas boekje online via Zoom of kom naar de praktijk in Nijverdal. Je krijgt dan begeleiding en advies op maat vanuit het plan van jouw ziel (Maya Innerlijk Kompas) zodat je duidelijker voelt hoe jij je eigen plek inneemt.
Heel het kind-in-jezelf, doe je schaduwwerk en neem stralend je eigen plek in

Het mooiste dat je kunt worden is jezelf

Tzolkind Trajecten

Basis

Basis Traject

€850,-

incl. BTW

 • Intake met persoonlijke scan
 • Innerlijk Kompas
 • EMDR
 • ACT
 • Systemisch Werk
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Mindfulness
 • Frequentietherapie
 • Maya astrologie
 • Eenheidsbewustzijn
 • In totaal 10 sessies van een uur
 • Toegang tot alle E-books zodat je anders leert kijken naar jezelf, je gezin en/of je emoties
 • Toegang tot de Maya cursus Balans Vanuit het Plan van je Ziel. Je leert hoe jouw persoonlijk Innerlijk Kompas eruit ziet èn hoe je die voor anderen maakt
 • Toegang tot de Maya cursus Creëer een Positieve Toekomst. Hierin leer je jezelf te verbinden met de 13 stappen die bij jouw unieke zielspad horen 
 • (Bijna) wekelijks online Innerlijk Kind Spreekuur 
 • Replays terugkijken van het Innerlijk Kind Spreekuur
 • Toegang tot het platform met video's over de 20 Maya zielspaden (creatie- en ontwikkelgolven)
 • Toegang tot de 260 Geboortezegels downloads. Voor jezelf, je kind of...
 • Afstemmen op de dagenergie
 • Toegang tot mijn unieke (kinder)zonnezegel E-books met daarin zowel de licht- als schaduwkant beschrijvingen
 • Toegang tot affirmaties die je DNA beïnvloeden
 • Toegang tot mijn online-training De Beste Versie Van Jezelf & Hartgedragen Ouderschap (exclusief de individuele sessies). In beide vind je de verdieping van de 20 zonnezegels en 13 tonen van de Mayakalender in combinatie met praktische Holistische opdrachten en geleide visualisatie oefeningen. 
 • Toegang tot mijn JIK (Je Innerlijk Kompas) online training. Je leert hierin op een andere manier te zijn met je emoties. Deze training bevat inspirerende metaforen en ACT (Acceptance & Commitment Therapie) oefeningen. Hij heeft als werkboek binnen de praktijk van PUUR tot succesvolle trajecten geleid.
 • Toegang tot de Puur Jezelf Zijn training voor kinderen en jongeren. Deze training is in de maak en bevat opdrachten vanuit de Mindfulness en praktische oefeningen.
 • Toegang tot de besloten Tzolkind Community, zodat je kunt verbinden met gelijkgestemden en o.a. jouw ervaringen kunt delen en elkaar kunt ondersteunen.
 • Toegang tot online Challenges vanuit de verschillende zielspaden die jouw verbinding met de 'nieuwe jij' bekrachtigen.
 • Replays terugkijken van de challenges zodat je geen waardevolle en bevrijdende informatie mist.
Premium

Premium Traject

€1542,-

incl. BTW

 • Intake met persoonlijke scan
 • Innerlijk Kompas
 • EMDR
 • ACT
 • Systemisch Werk
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Mindfulness
 • Frequentietherapie
 • Maya astrologie
 • Eenheidsbewustzijn
 • In totaal 10 sessies van een uur
 • 5x/week op afstand energetische behandeling
 • Toegang tot de Academy met alle E-books zodat je anders leert kijken naar jezelf, je gezin en/of je emoties
 • Toegang tot aanvullende lichaams- of energetische oefeningen, metaforen, ingesproken meditaties, voorleesverhaaltjes voor kinderen en Inner Child visualisaties voor het kind-in-jezelf
 • Toegang tot de Maya cursus Balans Vanuit het Plan van je Ziel. Je leert hoe jouw persoonlijk Innerlijk Kompas eruit ziet èn hoe je die voor anderen maakt
 • Toegang tot de Maya cursus Creëer een Positieve Toekomst. Hierin leer je jezelf te verbinden met de 13 stappen die bij jouw unieke zielspad horen 
 • (Bijna) wekelijks online Innerlijk Kind Spreekuur 
 • Replays terugkijken van het Innerlijk Kind Spreekuur
 • Toegang tot het platform met video's over de 20 Maya zielspaden (creatie- en ontwikkelgolven)
 • Toegang tot de 260 Geboortezegels downloads. Voor jezelf, je kind of...
 • Afstemmen op de dagenergie
 • Toegang tot mijn unieke (kinder)zonnezegel E-books met daarin zowel de licht- als schaduwkant beschrijvingen
 • Toegang tot affirmaties die je DNA beïnvloeden
 • Toegang tot mijn online-training De Beste Versie Van Jezelf & Hartgedragen Ouderschap (exclusief de individuele sessies). In beide vind je de verdieping van de 20 zonnezegels en 13 tonen van de Mayakalender in combinatie met praktische Holistische opdrachten en geleide visualisatie oefeningen. 
 • Toegang tot mijn JIK (Je Innerlijk Kompas) online training. Je leert hierin op een andere manier te zijn met je emoties. Deze training bevat inspirerende metaforen en ACT (Acceptance & Commitment Therapie) oefeningen. Hij heeft als werkboek binnen de praktijk van PUUR tot succesvolle trajecten geleid.
 • Toegang tot de Puur Jezelf Zijn training voor kinderen en jongeren. Deze training is in de maak en bevat opdrachten vanuit de Mindfulness en praktische oefeningen.
 • Toegang tot de besloten Tzolkind Community, zodat je kunt verbinden met gelijkgestemden en o.a. jouw ervaringen kunt delen en elkaar kunt ondersteunen.
 • Toegang tot online Challenges vanuit de verschillende zielspaden die jou verbinding met de 'nieuwe jij' bekrachtigen.
 • Replays terugkijken van het online spreekuur en de challenges zodat je geen waardevolle en bevrijdende informatie mist.

Gezin

Gezins-traject

€2200,-

incl. BTW

 • Intake met persoonlijke scan
 • Innerlijk Kompas
 • EMDR
 • ACT
 • Systemisch Werk
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Mindfulness
 • Frequentietherapie
 • Maya astrologie
 • Eenheidsbewustzijn
 • In totaal 15 sessies van een uur voor ouder èn kind
 • 5x/week op afstand energetische behandeling
 • Toegang tot de Academy met alle E-books zodat je anders leert kijken naar jezelf, je gezin en/of je emoties
 • Toegang tot de Maya cursus Balans Vanuit het Plan van je Ziel. Je leert hoe jouw persoonlijk Innerlijk Kompas eruit ziet èn hoe je die voor anderen maakt
 • Toegang tot de Maya cursus Creëer een Positieve Toekomst. Hierin leer je jezelf te verbinden met de 13 stappen die bij jouw unieke zielspad horen 
 • (Bijna) wekelijks online Innerlijk Kind Spreekuur 
 • Replays terugkijken van het Innerlijk Kind Spreekuur
 • Toegang tot het platform met video's over de 20 Maya zielspaden (creatie- en ontwikkelgolven)
 • Toegang tot de 260 Geboortezegels downloads. Voor jezelf, je kind of...
 • Afstemmen op de dagenergie
 • Toegang tot mijn unieke (kinder)zonnezegel E-books met daarin zowel de licht- als schaduwkant beschrijvingen
 • Toegang tot affirmaties die je DNA beïnvloeden
 • Toegang tot mijn online-training De Beste Versie Van Jezelf & Hartgedragen Ouderschap (exclusief de individuele sessies). In beide vind je de verdieping van de 20 zonnezegels en 13 tonen van de Mayakalender in combinatie met praktische Holistische opdrachten en geleide visualisatie oefeningen. 
 • Toegang tot mijn JIK (Je Innerlijk Kompas) online training. Je leert hierin op een andere manier te zijn met je emoties. Deze training bevat inspirerende metaforen en ACT (Acceptance & Commitment Therapie) oefeningen. Hij heeft als werkboek binnen de praktijk van PUUR tot succesvolle trajecten geleid.
 • Toegang tot de Puur Jezelf Zijn training voor kinderen en jongeren. Deze training is in de maak en bevat opdrachten vanuit de Mindfulness en praktische oefeningen.
 • Toegang tot de besloten Tzolkind Community, zodat je kunt verbinden met gelijkgestemden en o.a. jouw ervaringen kunt delen en elkaar kunt ondersteunen.
 • Toegang tot online Challenges vanuit de verschillende zielspaden die jou verbinding met de 'nieuwe jij' bekrachtigen.
 • Replays terugkijken van het online spreekuur en de challenges zodat je geen waardevolle en bevrijdende informatie mist.

Dagdeel

Kompas Dagdeel

€210,-

incl. BTW

 • Persoonlijke scan mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel vanuit coachingsvraag en zielsplan
 • Innerlijk Kompas boekje 
 • ACT
 • Systemisch Werk
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Mindfulness
 • Frequentietherapie
 • Maya astrologie
 • Eenheidsbewustzijn
 • Vanuit mijn intuïtie kies ik de techniek die jij nodig hebt.
 • Een dagdeel van 2,5 uur

Wees de verandering die je wilt zien in de wereld

Heb je een smalle beurs en wil je toch graag met Sandra in contact komen? In de Tzolkind Academy krijg jij vanaf 22 euro per maand toegang tot het (bijna) wekelijks Online Innerlijk Kind Spreekuur. Hierin kun je jouw vraag stellen, leren om vanuit je Innerlijk Kompas beter te begrijpen waarom je meemaakt wat je meemaakt en anders leren omgaan met deze situaties en/of je negatieve emoties. Klik hier voor meer informatie over de Tzolkind Academy. Wens je een traject op maat of wil je graag eerst vrijblijvend kennismaken via Zoom of telefonisch? Klik hier om contact op te nemen. 


Elke dag ontdekken nieuwe mensen Tzolkind vanwege de voordelen...

 • Zowel online als life in de praktijk in Nijverdal is Sandra beschikbaar
 • De Tzolkind coaches verspreiden zich het komende jaar als een olievlek over het land 
 • Je stapt uit het ik-jij denken en komt vanuit non-dualiteit in het leven te staan
 • Naast persoonlijke groei biedt het ook een nieuwe handvaten voor het gezinsleven, het onderwijs en de (jeugd)hulpverlening
 • Je leert manifesteren.... dat wat je helaas niet op school hebt geleerd (en geen diploma voor nodig hebt ;))
 • Het plan van je ziel (die heel uniek en individueel is) staat centraal binnen de begeleiding

Zet die eerste stap en meld je aan voor het (bijna) wekelijk online Innerlijk Kind Spreekuur.