(Online) coaching, cursus, training en retraite

Bereken & Download je Maya geboortezegel

Gratis cursus

Vind balans vanuit je Innerlijk Kompas

Online-cursus

Creëer in 13 stappen een positieve toekomst

Online-cursus

De beste (pure) versie van jezelf

Online-training

Hartgedragen Ouderschap in 3 maanden

Online-training

hoofd, hart, lichaam en ziel
Ervaar de werking van de Healy

Gratis analyse

Ontdek hoe jij in balans komt

Dagtraining

Zet je zelfhelend vermogen aan

Holistische therapie

neem succesvol je eigen plek in
Leven vanuit je Innerlijk Kompas

Maya coaching

Ervaar de energie bij deze piramides

Retraite Bosnië 

Online training voor kinderen en jongeren

PUUR jezelf ZIJN

Naar de online training


Deze training is in de maak
Train jezelf in te leren zijn met wat er is

Je Innerlijk Kompas

Ik geef Sandra op een schaal van 0 tot 10 een vette 9! Haar praktijk is een leuke, positieve plek met een comfortabele sfeer waar goed naar je geluisterd wordt op een begripvolle en behulpzame manier. Haar technieken hebben mij enorm geholpen!

Julian K. 17 jaar

jaar ervaring

2

eigen bedrijven
tevreden ouders
bewustzijnsgroei

Door een krantenartikel over “de Tzolkind” van Sandra Bolte werd mijn nieuwsgierigheid gewekt en zo bezocht ik even later een open dag van haar praktijk. Sandra bleek een hartelijke vrouw te zijn die met veel kennis en inzicht maar ook met veel passie over haar werk vertelt. Het werd een boeiende middag waarna ook een aantal coaching-sessies volgden, omdat ik behoefte had aan meer inzicht in dingen waar ik in mijn leven keer op keer tegenaan loop. Ook volgde ik een aantal sessies bij Hans Bolte. Zowel van Hans als van Sandra kreeg ik inzichten mee waar ik weer mee verder kan.

S.E. 2018

PUUR Therapie & Coaching is een psycho-sociale praktijk in Nijverdal dat tegenwoordig onder de bezielende leiding van holistische therapeut Hans Bolte staat. Hij is de partner van Sandra en PUUR is tevens het moederbedrijf van Tzolkind. PUUR is door Sandra in 2013 opgericht.

Hun dienstverlening sluit 1-op-1 aan op de filosofie en werkwijze die Tzolkind aanraadt in de boeken, cursussen en coachingstrajecten. PUUR helpt jou als volwassene met het hervinden van je puurheid. Zij bieden voor kinderen en jongeren tot 18 jaar vanuit de gemeentes Samen14 en IJsselland geïndiceerde zorg. Dit betekent dat dit vergoed wordt vanuit de Jeugdwet.