Een authentiek leven met meer passie en energie? Ontdek je PURE zelf mbv de Maya's! 

Maak kennis met het eenheidsbewustzijn van de oude Maya's dat nog altijd actueel èn een krachtig zelfshelingssysteem is. Maak niet dezelfde fout die veel mensen maken door in hun aangeleerde conditioneringen te blijven hangen. Voorkom dat je jezelf blijft aanpassen. Meld je nu aan voor de gratis cursus en ontdek je kernkwaliteit en creatiekracht.

 • Word zoals je bedoeld bent: stap in je licht!
 • Ontdek de frequentie waaruit jij creëert en download je geboortezegel
 • 5 inspirerende video's met heldere uitleg
 • Deze wijsheid is ook vertaald naar kinderen
50%
Ja, ik wil ook waardevolle tips per mail ontvangen!
Ja! Ik meld me nu aan >>

Een authentiek leven met meer passie en energie? Ontdek je PURE zelf mbv de Maya's! 

  Benieuwd hoe het eenheidsbewustzijn van de oude Maya's nog altijd actueel èn een krachtig zelfshelingssysteem is? Meld je nu aan voor deze cursus en maak kennis met je kernkwaliteit en creatiekracht.
  • Word zoals je bedoeld bent: stap in je licht!
  • Ontdek de frequentie waaruit jij creëert en download je geboortezegel
  • 5 inspirerende video's met heldere uitleg
  • Deze wijsheid is ook vertaald naar kinderen
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Ja! Ik meld me nu aan >>
 

Laura Reichgelt

Absoluut, 100% inzicht ontvangen! 

"Ik heb Sandra mogen leren kennen als een bevlogen, energieke vrouw die haar grote passie van de Tzolkin (Mayakalender) goed weet over te brengen. De Tzolkin heeft mij veel inzicht gegeven in mij persoonlijk maar ook mijn gezin/familie. Bijzonder om te ontdekken wat de Tzolkin brengt.
Een schitterende wijze om inzicht te krijgen in kwaliteiten en talenten van jou en je kind(eren)! "