Liefdevol in Verbinding met je Kind

  Tzolkind Online Cursus 💫

Leer in 13 stappen manifesteren!

Vraag jij je ook regelmatig af waardoor je niet gelukkig bent? Loop je keer op keer tegen dezelfde patronen aan? Geloof je dat je meer uit het leven kunt halen dan wat je nu doet? 

Dan is dit het moment om kennis te maken met dat wat je niet op school hebt geleerd: je scheppingskracht. Je bent een enorme creator alleen doe je dit vaak onbewust. Het krachtige, zelfhelende Maya gedachtegoed geeft inzicht in verschillende cycli waar jij onderdeel van bent. In deze online-cursus staat de 13-daagse cycli centraal die bij jouw geboortezegel hoort. 

Al vanaf 2014 leer ik ouders, kinderen en jongeren in onze praktijk om stuurman van je eigen leven te worden. De coach- en therapietrajecten voor jongeren t/m 17 jaar worden hierbij vanuit de gemeente gefinancierd. 

In deze cursus combineer ik de visie die bij de Holistische Zijnstherapie hoort met jouw unieke, pure kern. Je leert vanuit een positieve gedachtekracht creëren. Wil jij je onderbewustzijn resetten en als een magneet de toekomst aantrekken waar jij naar verlangt? Geef je nu op voor deze online cursus! 

Maya gedachtegoed & de 13 tonen = nieuwe aarde

In deze online cursus staat de oude wijsheid van de Maya's met de moderne, holistische hulpverlening centraal. Vanuit jouw unieke, ontwikkel geboortegolf leer je in 13 stappen hoe jij bedoeld bent om te creëren. Je ontvangt een soort van routekaart waarmee jij de touwtjes van het leven in eigen handen neemt.

 • Stem je af op je ziel en creëer het leven zoals dit voor jou bedoeld is. Zet je manifestatiekracht aan en ontdek de 13 stappen naar de bestemming van je kind (of jezelf) hier op aarde. 
 • Verbind je met het grote geheel. Vanuit het zielsperspectief is alles precies zoals het zijn moet. Stap uit de matrix, stap uit slachtofferschap of angst en kies vrij voor het verhogen van je vibratie..
Ja, ik neem graag deel


en doorloop de cursus in mijn eigen tijd en tempo

Word stuurman van je leven   

Sandra Bolte

Leer hoe je in 13 stappen een positieve toekomst aantrekt

13 scheppingskrachten

Bij elke zonnezegel van de Mayakalender hoort een toon. Er zijn 13 tonen. Deze tonen spelen een rol in jouw leven. De tonen vertellen je hoe je met de oer-eigenschappen (zonnezegels) die je hebt, omgaat. Ze vertellen je hoe je er wat van maakt of niet. Ze worden ook wel jouw scheppingskrachten (of frequenties) genoemd.  

Deze tonen hebben een kracht en een zwakte in zich. Je kunt ze op een positieve of negatieve manier inzetten. De 13 tonen zitten met elkaar in een golf. In een grote zee van mogelijkheden. Met elkaar zorgen ze ervoor dat je wat gaat doen. Elke toon heeft hierbij zijn eigen kracht en kwaliteit. Een golf van 13 tonen ziet er als volgt uit:

 1. 1 ik krijg een idee
 2. 2 ik ga de uitdaging aan
 3. 3 ik kom voor dit plan in beweging
 4. 4 ik geef dit plan mijn eigen vorm
 5. 5 ik doe het, dat is nu een besluit
 6. 6 ik regel er alles voor
 7. 7 ik stem alles op elkaar af
 8. 8 ik zie het zitten en straal dat uit
 9. 9 ik voel van binnen dat het goed gaat komen
 10. 10 ik breng het plan werkelijk tot uitvoering
 11. 11 ik vind dat het klaar is en kan het loslaten
 12. 12 ik overzie hoe alles is gegaan
 13. 13 ik geniet na en ontspan

Je ziet dat elke toon op zijn eigen manier ervoor zorgt dat je tot een plan komt. Ieder staat op zijn eigen plek van deze golfbeweging  en gaat er op zijn eigen manier mee om. Of je vooraan bent, in het midden of aan het eind van de golf, maakt dat dingen er anders uitzien....en dat het voor jou anders kan voelen....

Een beetje zoals een dag uit je leven verloopt:

 's Ochtend vroeg word je wakker en krijg je oeps....een idee (toon 1)

 's Middags merk je al dat de dag op de helft is en denk je….:  ‘O, wat gaat het snel, ik wil nog zoveel aan mijn plannetje doen......’ (toon 6


Leer manifesteren

Leer wat je niet op school leert... manifesteren! Zet je gedachtekracht op een positieve manier in.

Geboortegolf

Ontdek hoe jij in 13 stappen je bestemming creëert en leef het leven zoals het voor jou bedoeld is. 

Per levensjaar

Elk jaar word je energetisch ondersteund. Leer hoe je vanuit je laatste verjaardag hierop afstemt.

Leer dit ook voor anderen berekenen


Deze online cursus is bedoeld voor iedereen die zichzelf niet langer speelbal van het leven wil voelen. 

De cursus bestaat uit 3 dagen en doorloop je in je eigen tempo en tijd. Je ontvangt:

 • 3 inspirerende video's met heldere en begrijpelijke uitleg over de unieke geboortegolf (13 tonen èn zonnezegel combinaties) van je kind en/of jezelf
 • een aanvullend E-Book met de beschrijving van de 20 kinderzonnezegels
 • Hoe je daarnaast per levensjaar in 13 stappen energetisch ondersteund wordt en wat daarin je les en bedoeling is die je mag leren


Deze online-cursus is uniek en verbind je met de Bron. Word de creator van je leven. Stem je af op jouw zielsplan.

Je betaald slechts 27,99 euro! 

Ik ga ervoor! 
en houdt levenslang toegang tot de cursus

Oude wijsheden vinden hun weg in de nieuwe tijd:

“We kunnen een probleem niet met de denkwijze oplossen die het heeft veroorzaakt”

Albert Einstein

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”

Nikola Tesla
In Lak'ech: 'Ik ben een andere jij'
Mayabegroeting

Een positieve toekomst

Als geen ander weet ik hoe moeilijk het kan zijn om jezelf te bevrijden van negatieve patronen. Dat je niet langer als een rode draad dezelfde soort moeilijkheden door je leven ervaart maar verantwoordelijkheid over je eigen leven neemt...en je bewust wordt van het effect van je eigen binnenwereld, overtuigingen en gedachten.  

Hoe mooi zou het zijn als we onze kinderen kunnen behoeden voor het teveel afdwalen van wie je werkelijk bent. Leer hem nu op een dieper niveau kennen. Stem je af op de cyclische tijd en laat je ziel leidend zijn. 

Leer manifesteren vanuit de 13 tonen die bij je geboortezegel horen. Zet je creatiekracht vanuit de juiste intentie aan en gebruik de wijsheid van de Maya's op een positieve manier. Stem jezelf per levensjaar af op de energie die je ondersteunt en leer dit ook voor je kind (of een ander) berekenen.

In Lak'ech,

Sandra Bolte

Ja! Ik meld me graag aan


en houdt onbeperkt toegang