Puur opgroeien vanuit je IK-KOMPAS!

Ontvang vanuit de geboortedatum van je kind het plan van zijn ziel

Het IK-KOMPAS

Je kind is uniek. In dit prachtig vormgegeven boekje lees je met welke missie hij op aarde bent gekomen. Je leert hem, vanuit de Mayakalender, op een dieper niveau kennen. Help hem vanuit verbinding met zijn 'energetische blauwdruk' opgroeien en puur zichzelf worden.

Prijs: 50 euro

Ja, ik  bestel dit kleurrijke kompas graag
Een boekje dat je er regelmatig weer bijpakt voor nieuwe inzichten

Waarom een IK-KOMPAS?

Hoi lieve jij,

De kinderen van deze tijd komen met een betere zielsverbinding op aarde dan wij kwamen. Ze hebben daarom meer moeite om zich aan te passen aan onze normen en waarden; ons systeem. Ze verlangen ernaar om gehoord en gezien te worden vanuit hun pure kern. Hoe je dat doet? Dat lees je in zijn persoonlijk kompas! 

Ontdek zijn geboortezegel die bestaat uit een kernkwaliteit en scheppingskracht.

Ontvang inzicht in zijn te leren lessen en hoe hij vanuit een positieve intentie het leven creëert dat in lijn is met zijn geboorte-ontwikkelgolf.

Leer hem omgaan met zijn valkuil en schaduwkanten. 

Met behulp van de hulpbronnen stapt hij uit oud, niet helpend gedrag en word hij puur zoals hij bedoeld is.

Ontdek zijn 'energetische Blauwdruk', het plan van zijn ziel die je er regelmatig in zijn leven, voor nieuwe inzichten of het maken van keuzes waardoor hij wordt zoals hij bedoeld is, bij zult pakken.

IK-KOMPAS #1: Geboortezegel

   Het cadeautje dat je kind hier op aarde brengt!

"Het mooiste dat je kunt worden is jezelf... (en alles zit al in je!) :-)"

De kernkwaliteit is met de toon (frequentie) die erbij hoort, verbonden aan zijn innerlijke kracht. Samen is dit zijn geboortezegel. Dit is de pure kern die bij hem hoort. De toon is de scheppingskracht en sleutel naar zijn creatieve mogelijkheden en talenten.

Er zijn 4 verschillende kleuren. Elke kleur is met zijn eigen windrichting verbonden:

 • Rood hoort bij de kracht van het oosten en dat is beginnen. 
 • Wit hoort bij de kracht van het noorden en dat is verfijnen / details aanbrengen.
 • Blauw hoort bij de kracht van het westen en dat is veranderen en omzetten. 
 • Geel hoort bij de kracht van het zuiden en dat is rijpen en oogsten.
 • Een geboortezegel bestaat uit een kleur, toon en zonnezegel. Welke kleur hoort bij je kind?

 Vanuit vertrouwen beginnen en puur opgroeien

IK-KOMPAS #2: Levensthema en doel

 'Je bent precies goed zoals je bentl'.

"Leer je kind te zijn met alles wat er is. Dat hij huilt wanneer hij verdrietig is en boos mag zijn wanneer hij boosheid voelt."

Bij zijn thema horen de moeilijke gebeurtenissen die jij van jongs af meemaakt. Dit zijn de lessen (vanuit de schaduwkant), die als een rode draad door zijn leven lopen. Het leven vraagt hem om deze te accepteren en vervolgens vanuit de lichte kant ervan te gaan kiezen. Vanuit deze intentie zal hij aantrekken wat bij zijn levensplan hoort!

De Maya’s praten in hun kalender, de Tzolkin, naast kleuren ook over zonnezegels en tonen. Deze kalender verbindt je met de HUNAB K’U, dit is de bron in het universum waar alle energie vandaan komt en weer naartoe gaat. Dit gaat via de zon. Vandaar ook de naam ‘zonnezegels’.

 • Er zijn 20 zonnezegels: van elke kleur zijn er 5. 
 • Elke zonnezegel staat voor een oer-eigenschap die jij bezit. 
 • Elke zonnezegel bevat een lichte- en schaduwkant; een kant die hoort bij je puurheid - en bij je niet-echte-zelf
 • Ze willen er graag allebei zijn :)
 • Klik hier om meer te lezen over de 20  Kinderzonnezegels
 • Met als doel dat je het licht van elke zonnezegel (combinatie) in jezelf integreert. Je hebt dan HEEL.

Vanuit je eigen zielspad levensplezier creëren 

IK-KOMPAS #3:

Hulpbronnen

"Ontdek het GOUD dat hij is".

"Met de hulpbronnen ontdek je hoe je kind helemaal in zijn kracht komt. Met elkaar horen ze bij zijn 'energetische Blauwdruk'."

Hij heeft vier hulpbronnen om zijn kernkwaliteit (geboortezegel) heen, die ieder vanuit zijn eigen eigenschap en talent, ondersteuning biedt zodat hij vanuit balans opgroeit en puur zijn eigen plek inneemt. 

Zijn gids

De gids staat boven hem en is altijd van dezelfde kleur als zijn geboortezegel. Deze hulpbron geeft advies en leiding. Het zonnezegel weet precies wat hij nodig heeft om in zijn kracht te komen. Volg het!

Zijn maatje

Het maatje staat rechts van hem. Deze hulpbron vertelt hem dat hij hem begrijpt. Dit voelt als zijn tweede natuur. De schaduwkant is zijn valkuil.

Zijn uitdaging

Zijn uitdaging staat links van hem. Deze hulpbron daagt hem uit om te doen wat goed voor hem is. De lichte kant brengt oplossingen die hij niet altijd simpel vindt om toe te passen in zijn leven.

Zijn ruggensteun

Zijn ruggensteun staat onder hem. Deze hulpbron steunt hem bij alles wat hij doet. Doordat hij bij zijn blinde vlek hoort, ziet hij hem geprojecteerd in anderen. Wat het van hem vraagt is om beide kanten van dit zonnezegel te integreren. Zo voorkomt hij conflicten en disbalans in zijn leven.

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.

Bij zijn hulpbronnen ontvang je een aanvullende beschrijving van hoe hij zichzelf in bloei zet. 

Achtergrondinformatie

Kinderen zijn van nature verbonden met de eenheid. De tekeningen in zijn IK-KOMPAS helpen hem deze eenheid te behouden. Ze brengen hem rechtstreeks in verbinding met de Hunab K'u. De bron van waaruit al het leven ontstaat en naar terugkeert. Kinderen vinden het leuk om de kleur en geboortezegel van hoe vriendjes te berekenen. Het Tzolkind Prentenleerboek leert ze hoe ze dat kunnen doen.

De zonnezegels in zijn kompas staan niet alleen voor een deel, een oer-eigenschap van hemzelf. Maar ook voor andere mensen die dat zonnezegel als geboortezegel hebben; van wie het dus de kernkwaliteit is. Het is leuk om anderen zo beter te leren begrijpen. Ook ontwikkelen ze hierdoor meer respect voor elkaar.

Ben je leerkracht, hulpverlener of werk je op een andere manier met kinderen dan is het IK-KOMPAS dé ontbrekende tool om kinderen te helpen de balans in zichzelf te herstellen. Het verbindt hoofd, hart, lichaam en ziel met elkaar.


In Lak'ech ('Ik ben een andere jij' - Mayabegroeting

Sandra Bolte

Een tijdje geleden heb ik een IK-KOMPAS besteld bij Sandra Bolte. Ik heb namelijk al een tijdje geprobeerd mijn dochter te vertellen hoe mooi, gevoelig, prachtig en talentvol ze is. Alleen luisterde ze naar mij, maar hoorde me niet. Totdat ik Sandra’s IK-KOMPAS tegenkwam. Ik vergeet nooit dat mijn dochter huilde toen ze het boekje gelezen had en zei: ‘Mama, dit ben ik!’ Sandra, dankje!

Irena Skoybeda – Januari 2016

Ja, ik help mijn kind graag ontdekken wie hij werkelijk is

Leer je kind op een dieper niveau kennen en ontvang inzicht vanuit het plan van zijn ziel. Hij wil niets liever dan puur en authentiek opgroeien en bloeien.

Ja! Ik bestel het nu
Je ontvangt het binnen 10 dagen op je deurmat