Online advies nodig?

Plan een gratis inspiratiesessie in met één van onze Tzolkind coaches!

Hoe creëer jij meer balans in je leven?

Na  honderden ouders, volwassenen en kinderen geholpen te hebben met het vinden van meer balans in hun leven, weten we precies wat er nodig is om ook jou meer rust en kalmte te laten ervaren. Ook in ons eigen gezin vraagt leven vanuit balans en puurheid om te blijven vertragen, terwijl ik ervaar dat het inkomen groeit!

Het is voor iedereen mogelijk om meer zingeving en rust te ervaren via het juiste bewustzijn, de juiste mindset en daarop afgestemde acties. Er zijn op dit moment alleen zo veel coaches dat het lastig kan zijn om te weten waar jouw eerstvolgende logische stap zit. Zit de groei in je dagindeling? Opvoedvaardigheden? Begrenzing? Werkomgeving? Emoties? Omgang met je partner? Waar moet je überhaupt beginnen?

We luisteren naar jouw verhaal en kijken wat een logische eerste vervolgstap voor je is. Het doel van het gesprek is om jou een analyse te geven waarmee je weet aan welke blinde vlekken je kunt werken, in plaats van dat je continue bezig moet zijn met kleine details die niet naar de kern gaan.

Gratis advies? Zeker iemand die iets aan me wil verkopen!

Tegenwoordig word je doodgegooid met "gratis strategiegesprekken", "gratis intakegesprekken" en "gratis oriëntatiegesprekken". Allemaal met hetzelfde doel: Nieuwe klanten werven. Eerlijk? Bij ons is dat ook het geval, maar op een andere manier dan bij veel anderen. 

Onze nummer 1 focus voor dit gesprek is dat jij een waardevol gesprek hebt waarna je weet wat een logische actie is waaraan jij kunt werken om je doel te bereiken. Mocht onze coach denken dat je geholpen zou zijn met één van onze producten dan geeft hij dat natuurlijk wel aan. Logisch ook want wij kunnen je namelijk met vrijwel alle vervolgstappen helpen middels ons frequentie-apparaat, cursussen, coachingsprogramma's, retraites én training:)

Geen interesse in onze diensten? Even goede vrienden. We zien dat veel mensen na een sessie zelf de keuze maken om met ons in zee te gaan (waar we heel blij van worden), maar het laatste waar wij ons mee willen associëren zijn de lelijke "salestechnieken" om iets aan iemand te verkopen die daar zelf helemaal niets bij voelt.

Wil jij een waardevol inspiratiegesprek waarna je sowieso een stap verder kunt met jouw persoonlijke ontwikkeling? Klik dan op de knop hieronder om een gesprek in te plannen!

In Lak'ech: 'Ik ben een andere jij'

- Mayabegroeting