Je wilt ook preventief aan je gezondheid,
welzijn en balans werken!

Maak vrijblijvend een Zoom afspraak en ontvang een analyse met bijbehorende frequenties

Werkt ook op afstand via het bio-energetisch veld

Ontvang inzicht in jouw innerlijke waarheid

Ontdek hoe je vanuit overvloed manifesteert

Vraag je persoonlijke analyse aan


Je kennismaking met Healy is volledig vrijblijvend. Je zit nergens aan vast! :-)

In Lak'ech,

Sandra Bolte


null

Quantum Fysica maakt dit mogelijk!

Wil je ook een nieuwe ervaring op het gebied van gezondheid, welzijn en bewustzijn? Ik ontmoet je graag één op één om je een glimp te laten ervaren van bv. het energieveld dat je uitstraalt en wat jij nodig hebt voor zelfheling. Ontdek de magische mogelijkheden van de Healy die kan analyseren wat het is dat de onbalans in je leven veroorzaakt. Dit kan mentaal, fysiek, emotioneel of spiritueel zijn. Ik zie ernaar uit om je online, via Zoom, vanuit de rust van je eigen huis, te ontmoeten voor een aura, pijn, slaap of coachings-analyse naar keuze.Je ontvangt na afloop de bevindingen in een pdf-analyserapport.

  • Wetenschap
  • Biologie
  • Spiritualiteit
  • Toegang tot je PURE zelfIk werk in het spirituele en bewustzijnsveld en zat niet lekker in mijn vel voordat ik een demonstratie op het podium moest geven. Ik heb mijn energie gescand en GEEN WONDER! Mijn chakra-energie van de kruin, derde oog, hart was minder dan 30%.

Ik heb mezelf met de benodigde frequenties behandeld en opnieuw gescand op 60% en vervolgens de frequenties opnieuw behandeld en gescand op 90-100%.

Die avond had ik een podiumdemonstratie van mediumschap, de beste die ik tot nu toe in mijn 25-jarige carrière heb gedaan!

Dit is een ongelooflijk apparaat!

DEBBIE MEWES

Internationaal medium

In de zomer van 2020 liep ik tegen een burn-out aan en heb ik 3 maanden lang de programma’s uit de MENTALE BALANS groep: ME GOED VOELEN & INNERLIJKE KRACHT gedraaid. Toen ik weer bij de huisarts kwam, begreep hij niet hoe het kwam dat ik nog door heb kunnen werken in onze praktijk PUUR. Ik zat weer lekker in mijn vel! 


Nu behandel ik al bijna 2 jaar kinderen, jongeren en volwassenen met dit fantastische draagbare frequentie-apparaatje. Naast de EMDR, hypnotherapie en familie-opstellingen is dit wat alles overstijgt in onze praktijk.

Sandra Bolte

www.tzolkind.nl

www.tzolkind.nl