TZOLKIND

Ontdek je pure zelf : Oude Maya wijsheid en moderne Quantumtechnieken leiden je direct naar de kern. Ontsnap aan oude patronen en bereik effectief je doelen.

10

Jaar ervaring

1.000+

Tevreden ouders

100%

Bewustzijnsgroei

Kinderen reageren op wie je bent, niet op wat je doet

Je bent niet gemaakt voor het standaard opvoeden.

Al die regels, strijd, controle en pushen gaan tegen je gevoel in als bezielde ouder.

Er is een ander pad. Puurder. Lichter. In verbinding. Meer Spirit. Meer speelsheid en vertrouwen. Maar ook meer impact, meer respect en zoveel meer balans en harmonie.

Ontdek het aanbod

Hartgedragen Ouderschap Training

Het meest complete gezinstraining traject die je kunt volgen als bezielde ouder met 3-maanden praktische huiswerkopdrachten en individuele begeleiding waarbij je persoonlijk Innerlijk Kompas centraal staat. Alles wat je maar kunt bedenken over het innemen van je eigen plek en afstemmen op je eigen pad waarbij hoofd, hart, lichaam en ziel samenkomen.

This is your main title

Plenty of space for a smooth sub-title!

Even voorstellen

Hoi, ik ben Sandra

Ik ben de bezielster van Tzolkind

Toen ik 23 jaar geleden moeder werd, deed ik heel hard mijn best. Ik wou graag de perfecte moeder zijn. Ik dacht; ‘Dit wil ik goed doen’ en cijferde mezelf grotendeels weg. Dit ging helaas ten koste van mijn levensenergie en dit leidde na de komst van onze tweede zoon tot een burn-out. Had ik toen maar geweten wat ik nu weet!

In de eerste 2,5 levensjaren doen kinderen nare ervaringen op van waaruit ze verkeerde kind-conclusies trekken. Doordat je dat als ouders niet door hebt, worden deze conclusies tot hun 7e jaar onbewust bekrachtigd. Dit worden de patronen die zich in zijn leven blijven herhalen. De beschermingsmechanismen en overlevingsstrategien die hierbij horen, neemt hij mee de volwassenheid in.

Zo ook bij mij.

Bewustzijn krijgen op je eigen patronen en innerlijke kindpijn is het belangrijkste dat er is. Dit is namelijk ten koste gegaan van je gezonde ontwikkeling. De Mayakalender is een fantastische tool om je gezonde, pure zelf te bekrachtigen en je weer te herinneren wie je werkelijk bent.

Dit leidt tot:

 • Meer energie
 • Meer balans
 • Meer vertrouwen
 • Meer gezondheid
 • Meer verbinding
 • Meer liefde
 • Meer zachtheid
 • Meer vrijheid
 • Meer puurheid
 • Meer moed
 • Meer overgave
 • En meer speelsheid

In de afgelopen 23 jaar is dit de weg die ik in mijn persoonlijke ontwikkeling gegaan ben. Mijn kinderen gaven me hiervoor de perfecte spiegels.

De Maya kompas boekjes waren hierbij vanuit onze geboortedatum inzichtelijke hulpmiddelen.

Wens jij ook niet langer keer op keer tegen dezelfde patronen aan te lopen?

Fijn je te ontmoeten!

Klaar voor de reis van je leven?

Meld je aan, ik kan echt niet wachten om vanuit jouw Blauwdruk; je Innerlijk Kompas, je te verwelkomen. Samen stippelen we jouw pad uit naar meer harmonie en balans in jezelf & je gezin. Heb je nog vragen over het Hartgedragen Ouderschap Traject. Stuur me dan gerust een berichtje. 

Het retraite naar de Bosnische Piramides

Twee keer per jaar ga ik samen met Madelon naar deze magische krachtplek waarvan de piramides naar de Mayakalender vernoemd zijn. Elke keer weer is het een 6-daagse vol plezier, inzicht en heling. Na afloop krijg je jouw Innerlijk Kompas boekje mee naar huis.