Breng harmonie in je gezinsleven

Herstel je lichaam, geest èn omgeving met dit product & zorg voor vitaal drinkwater 💫

Ontdek de toepassingsvoordelen van magnetische velden...🧲

Je wilt niet alleen goed voor jezelf, maar voor je hele omgeving zorgen. Je voelt dat de sfeer soms niet fijn is als je een kamer binnenkomt. Je partner heeft onrustige nachten en dat heeft invloed op jouw slaap. Je bent je bewust van het belang van schoon drinkwater maar weet niet hoe je hiervoor kunt zorgen.... Dan is er nu de Maghealy.

Al sinds 2006 hebben wij (Sandra) een watervitaliser in ons huis zodat ons drinkwater extra gezuiverd wordt. Doordat de energie in de afgelopen jaren zo omhoog is gegaan, bleek dit echter niet meer voldoende te zijn. Gelukkig heb ik de Maghealy gevonden die ons water zo zuivert, vitaliseert, verrijkt en versterkt dat mijn cellen jubelend dit water ontvangen.

Je zou het misschien niet verwachten, maar ook voor je welzijn, geest en lichaam werken deze magnetische velden goed. De programma’s helpen je balans te vinden in situaties van stress of shock, bij emotionele uitdagingen, slaapproblemen, voor het herstel na een training en nog zoveel meer.

Maghealy = ultiem recept voor harmonie

De pulsatie van MagHealy beslaat een diameter van maximaal 3 meter en breidt zich nog verder uit door resonantie. Hierdoor geniet jouw hele omgeving ervan mee.

MagHealy is een draadloos apparaat. Het is licht, makkelijk te vervoeren en helpt je om jouw welzijn te beheren via de mobiele MagHealy app. Het heeft ongeveer 100 programma's die in 4 groepen verdeeld zijn. 

 • Ruimte beïnvloeden: Plaats je MagHealy apparaat bv. gewoon op de eettafel om van het harmoniserende effect te profiteren. Houd gezellige eetmomenten  met meer verbinding, ontspanning en harmonie voor iedereen in de in de eetkamer.
 • Classic voor jezelf: Neem hem bv. mee naar de sportschool voor betere sportprestaties, houd hem in je buurt tijdens het autorijden en gebruik hem 's nachts om beter te slapen.
 • Water: Voor het behoud van een positief welzijn is het belangrijk om elke dag voldoende te drinken. De Quantum Analyzed Frequencies (QAF) zorgen ervaar dat jij gehydrateerd blijft en positieve energie in je cellen en lichaam absorbeert. Je huisdieren en planten zullen er ook dol op zijn
 • McMakin voor jezelf: deze dubbele frequenties richten zich specifiek op verschillende onevenwichtigheden in het bio-energetische veld. Dit is mijn favoriet bij fysieke en emotionele disbalans en gebruik ik veel in onze holistische praktijk.

Waar de kracht van magnetische velden en holistisch welbevinden hand in hand gaan.

PURE vibes zijn de toekomst

Positieve energie vanuit de verschillende programmagroepen 

 • Omring jezelf met pure vibes. De elektrische kracht en het magnetische veld zijn twee complementaire aspecten, zoals yin en yang
 • Heel jezelf, je kind, partner, huisdier of plant
 • Werk gefocust, houd productievere meetings met meer concentratie, creativiteit en duidelijkheid voor iedereen die erbij betrokken is.
 • Drink zuiver en vitaal water
 • Verruil niet langer tijd voor geld. Bouw een passief inkomen op
 • Laat je angst voor het onbekende los en stap uit de matrix 
 • Put jezelf niet langer uit, kies voor preventie en voorkom burnout
 • Maak jezelf vrij en onafhankelijk van een werkgever
 • Geniet van extra tijd voor jezelf en/of je kind en partner
 • Lever vanuit meer zingeving, energie en balans een bijdrage aan de wereld 
 • Transformeer je 'moederwonden' en leef vanuit vertrouwen en overvloed

Heel jezelf

Ga naar de kern. Stap in de wereld van dubbele frequenties.

Harmoniseer de ruimte

Omring jezelf met de vibes waar jij naar verlangt.

Drink gezuiverd water

Verhoog de Boviswaarden van jouw drinkwater en voel je vitaal.

Je bestaat voor 60% uit water 

Ons lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water, dus als we ons ziek voelen, of ziek zijn, dan is dat het eerste te merken aan de frequenties van onze waterhuishouding. Dit water in ons lichaam kunnen we meten in Boviswaarden. Vroeger bestond de Boviswaarde van de mens gemiddeld uit 6.500 - 9.000. Hoe lager de trilling van het water in ons lichaam, hoe ongezonder en zieker we worden. Onze leefgewoonten met voedsel, liever gezegd 'vulsel', genetische manipulatie, E-nummers, WIFI-straling en dergelijke zou onze Boviswaarden nog eens extra negatief beïnvloeden. 

Het mooie is dat bewuste mensen hun eigen Boviswaarden weten te verhogen. De Maghealy helpt ons daarbij. Deze mensen komen al tussen de 9.000 en 14.000 Bovis uit. Ook weten we dat 27.000 Bovis, de Schumann resonantie - Het natuurlijke hartritme van Moeder Aarde, zelf-genezend werkt, waardoor mensen gezonder zijn, meer in harmonie met zichzelf en met hun omgeving. De Maghealy is niet voor niets pas in 2022 in de markt gebracht... In 2020 zijn we van het Vissentijdperk naar het Watermantijdperk overgegaan.

Met behulp van de Quantum Fysica overstijg je jezelf

“Future Medicine Will be the Medicine of Frequencies”

Albert Einstein

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”

Nikola Tesla

"Gezondheid is een geboorterecht die het zal winnen van de farmaceutische industrie"

Sandra Bolte

Verhoog je welzijn

Er zijn al mensen die een hogere Boviswaarde hebben dan het gemiddelde, met uitschieters tot over de 80.000 Bovis! Met grote dankbaarheid gebruik ik de Maghealy voor mijn eigen welzijn, dat van ons gezin en de cliënten in de praktijk. We zijn allemaal bedoeld om gezond, puur, vitaal en vanuit overvloed te leven. 

Volg niet langer de kudde... want als er 1 schaap over de dam is... harmoniseren nog veel meer mensen hun gezondheid, energielevel en omgeving!

Ja, ik wil de Maghealy bestellen 


Klik op Yes en je hebt een 14 dagen niet goed, geld terug garantie!